وضعیت کرونا در آمریکا
آمریکا همچنان در صدر مبتلایان و فوتیهای کرونا
آمریکا با ۱ میلیون و ۷۶۸ هزار و ۴۶۱ مبتلا همچنان در صدر کشورهای جهان قرار دارد.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما، آمریکا با یک میلیون و ۷۶۸ هزار و ۴۶۱ مبتلا و ۱۰۳ هزار و ۳۳۰ فوتی بر اثر ابتلا به کرونا همچنان در صدر کشورهای جهان قرار دارد.
جدیدترین اخبار مربوط به شیوع کرونا و پیامدهای آن در آمریکا به شرح ذیل است:
جواب آزمایش مثبت یک سناتور آمریکایی و همسرش درباره پادتن ویروس کرونا
تیم کین Tim Kaine, سناتور آمریکایی از ایالت ویرجینیا، اعلام کرد جواب آزمایش وی و همسرش درباره پادتن (آنتی بادی) ویروس کرونا مثبت بوده است.
به گزارش اسوشیتدپرس از ریچموند، کین روز پنجشنبه در بیانیهای اعلام کرد جواب آزمایش این ماه وی و ان هولتون Anne Holton, همسرش، درباره پادتنها مثبت بوده است.
این آزمایشها پس از آن انجام شد که پزشکان احتمال دادند این دو نفر پیشتر امسال به موارد خفیف ویروس کرونا مبتلا شده اند.
کین میگوید در ابتدا فکر میکرده درگیر عوارض باقیمانده از ابتلایش به آنفلوآنزا است.
کین خاطر نشان کرد وی و هولتون (همسرش) دور کاری انجام داده و خود را قرنطینه کرده اند و تا اواسط ماه آوریل دیگر هیچ علائمی نداشته اند.
هولتون رئیس موقت دانشگاه جرج میسون است. آزمایشهای پادتن با آزمایشهایی که در حال حاضر برای تشخیص ابتلای افراد به ویروس کرونا انجام میشود، تفاوت دارد.
در این آزمایش ها، متخصصان به دنبال پروتئینهای خون موسوم به پادتنها هستند؛ پادتنهایی که بدن چندین روز یا چندین هفته پس از مبارزه با یک عفونت تولید میکند.
آزمایش پادتن ممکن است نشان دهد که آیا فرد به تازگی به کووید-۱۹ (بیماری ناشی از ویروس کرونا) مبتلا بوده است یا خیر.
شمار جان باختگان کرونا در ۲۴ ساعت گذشته آمریکا ۱.۲۹۷ نفر بوده است
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، مسوولان دانشگاه جان هاپکینز شمار جان باختگان کرونا در ۲۴ ساعت گذشته آمریکا را ۱.۲۹۷ نفر اعلام کردند.
سناتور وارن: عملکرد ترامپ در قبال بیماری کرونا شکست در رهبری، سیاست و اخلاق است
سناتور الیزابت وارن در حساب توئیتری خود نوشت: ۱۰۰ هزار نفر جان باخته اند و یک نفر از هر ۴ نفر بی کار شده اند. پاسخ دونالد ترامپ به این بیماری همه گیر، یک شکست در رهبری، سیاست و اخلاق بوده است.
ترامپ بار دیگر چین را مقصر شیوع کرونا در جهان دانست
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در حساب توئیتری خود نوشت: گسترش ویروس کرونا در سراسر جهان همچنان ادامه دارد، و این هدیه بسیار بدی از سوی چین است. این خوب نیست.
اکثر آمریکاییها نگران حذف عجولانه محدودیتهایی کرونایی هستند
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، مردم آمریکا نگران استمرار پیامدهای شیوع بیماری کووید-۱۹ هستند. افزایش بیکاری، یکی از بروز و نمودهای آثار این بیماری در اقتصاد آمریکا است. در این میان، نگرانیهایی هم درباره بازگشایی مجدد فعالیتهای اقتصادی در آمریکا وجود دارد. انجمن حمایت از مصرف کنندگان در آمریکا اخیرا پیمایشی در این کشور انجام داده که نتیجه آن، امروز منتشر شده است.
براساس این تحقیق، چهل و هفت درصد آمریکاییها میخواهند فعالیتهای اقتصادی و کسب و کار در کشورشان مجددا از سر گرفته شود. اما سی و هشت درصد آمریکاییها میگویند محدودیتهای اعمال شده به علت شیوع بیماری کووید-۱۹ باید همچنان به قوت خود باقی باشد و فعالیتهای اقتصادی همچنان با این محدودیتها مواجه باشد. به نظر شصت و هشت درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی نیز، فعالیتهای اقتصادی آمریکا باید در یک بازه زمانی شش ماهه به حال عادی بازگردد و نباید در این زمینه عجله کرد.
بیکار شدن ۲۵% آمریکاییها در مدت ۱۰ هفته
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، در هفته گذشته دو میلیون و یکصد هزار نفر دیگر در آمریکا برای دریافت مزایا و خدمات پشتیبانی بیمه بیکاری درخواست کردند. با بیکار شدن این افراد، شمار افرادی که در آمریکا از زمان شیوع بیماری کووید-۱۹ به صورت موقت یا دائمی کار خود را از دست داده اند بیش از چهل میلیون نفر شده است. سوال مطرح جدی این است که این وضعیت تا چه اندازه کوتاه مدت یا بلندمدت است و اینکه آیا این افراد بیکار شده میتوانند بار دیگر سر کار خود بازگردند یا خیر.
خبرنگار سی ان ان افزود: همه نگران آثار بلندمدت این وضعیت بر شاخص اعتماد مصرف کنندگان و دیگر شاخصهای اقتصادی در آمریکا هستند. این چهل میلیون نفر در مدت ده هفته کار خود را از دست داده اند که بیکاری آنها به صورت موقت یا دائمی است. وقتی این آمار را با شروع ماه مارس مقایسه میکنیم متوجه میشویم که از آن تاریخ تاکنون، یک چهارم (بیست و پنج درصد) این افراد بیکار شده اند. در هفته آخر آوریل، سه میلیون و هشتصد هزار بیکار شدند.
تعداد بیکار شدگان در اوایل ماه مه، سه میلیون و دویست هزار نفر دیگر افزایش یافت. در هفته دوم ماه مه، دو میلیون و ششصد هزار نفر دیگر به جمع بیکاران اضافه شدند. در هفته سوم ماه مه، دو میلیون و چهارصد هزار نفر دیگر کار خود را از دست دادند. هفته گذشته نیز دو میلیون و یکصدهزار نفر دیگر بیکار شدند.
این روند همچنان در آمریکا ادامه دارد. این وضعیت در بازار اشتغال آمریکا بی سابقه است. حتی در دوران پس از جنگ جهانی دوم که با تسلیم شدن ژاپن، ماشین صنعتی بزرگ آمریکا متوقف شد، بازهم چنین بیکاری در آمریکا بروز نکرد. این وضعیت در آمریکا بسیار منحصر به فرد است و نمیتوان هیچگونه پیشبینی درباره آینده نداشت.
امریکن ایرلاینز ۳۰ درصد از مشاغلش را حذف میکند
به گزارش خبرگزاری فرانسه از نیویورک، شرکت هواپیمایی امریکن ایرلاینز که شیوع کرونا آن را شکننده کرده است به زودی ۳۰ درصد از فرصتهای شغلی کارکنان خود را حذف میکند و همچنین در نظر دارد شمار خلبانان و کادر پرواز را کاهش دهد. این تدابیر ریاضتی نزدیک به ۵۱۰۰ فرصت شغلی از ۱۷ هزار فرصت شغلی را تحت تأثیر قرار میدهد.
الیز ابروین، از مسئولان امریکن ایرلاینز گفت این تدابیر به طرح کناره گیری داوطلبانهای که در حال انجام است، افزوده میشود. در حال حاضر ۳۹ هزار حقوق بگیر از ۱۰۰ هزار حقوق بگیر این شرکت با کناره گیری داوطلبانه موافقت کرده اند. وی گفت: «ما نیاز داریم تا هزینههای ساختاری خودمان از جمله هزینههای بسیار مهم یعنی کمک هزینهها و مزایای اجتماعی را کاهش دهیم. ما همچنین باید در مدتی کوتاه خود را برای کار کردن در یک شرکت هواپیمایی آماده کنیم».
امریکن ایرلاینز همانند حمل و نقل هوایی در سراسر جهان تحت تأثیر شدید شیوع کرونا قرار گرفت. این شرکت هواپیمایی مجبور شد با محدود شدن سفرها و قرنطینه برای مقابله با شیوع کرونا، تقریبا همه برنامه پروازهایش را لغو کند.
ترامپ: ما به عدد ناراحت کننده ۱۰۰ هزار تلفات ناشی از کرونا رسیدیم
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در پیامی در صفحه توئیتر خود نوشت ما با ۱۰۰ هزار تلفات به شاخص بسیار ناراحت کنندهای در تلفات ویروس همه گیر کرونا رسیدیم. من با همه خانوادهها و دوستان کسانی که جان شان را از دست داده اند ابراز همدردی میکنم. خدا باشماست.
بیش از ۲ میلیون آمریکایی دیگر به تعداد بیکاران در این کشور اضافه شدند
با اضافه شدن ۲.۱۲ میلیون آمریکایی دیگر به جمع بیکاران در این کشور، تعداد کل بیکاران در آمریکا از ۴۰ میلیون نفر فراتر رفت.
به گزارش بلومبرگ، وزارت کار آمریکا روز پنجشنبه اعلام کرد ۲.۱۲ میلیون نفر دیگر در هفته منتهی به ۲۳ مه تقاضای استفاده از مزایای بیکاری را ثبت کردند.
تعداد بیکاران در آمریکا درحالی رو به افزایش است که بازگشایی تدریجی کسب و کارها در آمریکا آغاز شده است.
اعلام ورشکستگی چند شرکت آمریکایی در پی شیوع ویروس کرونا
شرکتهای آمریکایی مانند ”آلاسکا ایرلاینز“ و ”راون ایر“ در هفتههای نخست شیوع ویروس کرونا که منجر به توقف سفرها شد، ورشکسته شدند و اکنون اینگونه شرکتها دچار موج ناتوانی در پرداخت بدهیها شده اند.
به گزارش پایگاه اینترنتی بلومبرگ، تنها در ماه مه حدود ۲۷ شرکت از بدهیهای دستکم ۵۰ میلیون دلاری خود خبر دادند که این بیشترین میزان پس از دوره رکود بزرگ محسوب میشود.
جی سی پنی (J.C. Penney)، جی کرو گروپ (J. Crew Group)، لاتام ایرلاینز گروپ (Latam Airlines) از جمله این شرکتها هستند که پس از توقف سفرها، دچار مشکل شده اند. بنابر اطلاعات موجود، در ماه مه سال ۲۰۰۹، ۲۹ شرکت بزرگ اعلام ورشکستگی کردند. از ابتدای امسال تاکنون، ۹۸ شرکت با اعلام ناتوانی در پرداخت دستکم ۵۰ میلیون یورویی، اعلام ورشکستگی کرده اند. این بیشترین تعداد ورشکستگی از سال ۲۰۰۹ تاکنون است. در چهار ماه ابتدایی آن سال ۱۴۲ شرکت اعلام ورشکستگی کردند.
هشدار درباره موج دوم کرونا در آمریکا
دکتر فائوچی که از اعضای گروه مقابله با کرونا در کاخ سفید است در مصاحبه اختصاصی با شبکه تلویزیونی سی ان ان تاکید کرد: امکان (بروز موج دوم بیماری) وجود دارد، اما اگر اقداماتی که هم اکنون برای مقابله با شیوع بیماری صورت میگیرد، ادامه پیدا نکند، میتوان از موج دوم سخن گفت.
مشروح خبر..
کرونا ۱۴ میلیون نفر را در آمریکای جنوبی گرفتار فقر و گرسنگی خواهد کرد
برنامه جهانی غذا هشدار داد با ادامه روند شیوع کرونا که اقتصاد کشورها را فلج و فرصتهای شغلی را تحت الشعاع قرار داده است پیش بینی میشود دست کم ۱۴ میلیون نفر در آمریکای جنوبی در چنگال فقر و گرسنگی گرفتار شوند.
به گزارش آسوشیتدپرس از بوگوتا، این پیش بینی جدید که چهارشنبه شب منتشر شد حکایت از آن دارد که سه میلیون و ۴۰۰ هزار نفر سال ۲۰۱۹ ناامنی شدید غذایی را تجربه کردند و این رقم ممکن است امسال در یکی از آسیب پذیرترین مناطق جهان بیش از چهار برابر شود.
میگوئل بارتو مدیر برنامه جهانی غذا در آمریکای جنوبی و حوزه کارائیب میگوید: " ما در حال ورود به برههای بسیار دشوار هستیم و این چیزی است که ما همه گیری گرسنگی مینامیم. "
نشانههای افزایش فقر و گرسنگی هم اکنون در سراسر آمریکای جنوبی احساس میشود؛ منطقهای که شهروندانش در جستجوی پول و مواد غذایی و آویختن پرچمهای قرمز و سفید از خانههای خود به نشانه اعلام نیاز به کمک، قوانین قرنطینه را نقض میکنند. بسیاری از افرادی که در چنگال گرسنگی گرفتار شده اند کارگران غیررسمی هستند که بخش قابل توجهی از نیروی کار آمریکای جنوبی را تشکیل میدهند و بخش دیگر افرادی هستند که همزمان با این بحران اقتصادی تاریخی به تازگی فقر گریبانگیر آنها شده است.
بنا بر بررسی برنامه جهانی غذا در سال ۲۰۱۹، شمار افرادی که گرفتار فقر و گرسنگی خواهند شد احتمالا بیش از پیش بینی سازمان ملل است که تنها شهروندان ۱۱ کشوری را که این برنامه در آنها فعالیت دارد شامل میشود. این پیش بینی به عنوان مثال شهروندان ونزوئلا را شامل نمیشود؛ کشوری که سال گذشته از هر سه نفر یک نفر جان خود را به علت گرسنگی از دست داد.
افزایش فقر گرسنگی در حالی دامن شهروندان کشورهای آمریکای لاتین را میگیرد که کووید - ۱۹ به طور گسترده در این منطقه شیوع پیدا کرده است.
برزیل اکنون به لحاظ شمار مبتلایان به کرونا در جهان پس از آمریکا در جایگاه دوم قرار دارد و روند رو به افزایش شمار مبتلایان در پرو، شیلی، مکزیک و دیگر کشورها بیمارستان را به ویژه در منطقه محلی فقرنشین و دورافتاده با کمبود امکانات مواجه کرده است.
دیوید بیسلی مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا ماه آوریل هشدار داد احتمال میرود ۱۳۰ میلیون نفر در سراسر جهان تا پایان سال ۲۰۲۰ در معرض گرسنگی قرار گیرند و این پیش بینی جدید برای آمریکای جنوبی حکایت از آن دارد که این منطقه به طور جدی آسیب خواهد دید.
احتمال میرود شمار افرادی که در هائیتی گرفتار فقر و گرسنگی میشوند بیش از دو برابر شود و از ۷۰۰ هزار نفر به یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر برسد.
پیش بینی میشود شمار صدها هزار مهاجر ونزوئلایی که در رشته کوه آند و نیز آن دسته از کشورهای آمریکای جنوبی سکونت دارند که گرفتار خشکسالی شدید شده اند چند برابر شود.
این افزایش قابل توجه شمار گرسنگان میتواند پیامدهای گستردهای از سوء تغذیه مزمن کودکان گرفته تا مسائل امنیتی را به دنبال داشته باشد.
بسیاری از دولتها و سازمانهای بین المللی در حال افزایش کمکها، انتقال وجوه و تحویل مواد غذایی به افراد نیازمند هستند، اما موانع اقتصادی و لجستیکی فعالیت آنها را با مشکل مواجه کرده است.
پیش بینی میشود کشورهای آمریکای جنوبی و حوزه کارائیب امسال شاهد کاهش پنج و سه دهم ریشتری رشد اقتصادی خود و احتمالا کاهش آهنگی شدیدتر از دوره رکود اقتصادی بزرگ باشند.
اقتصاد کشورهای آمریکای جنوبی شرایط دشواری را تجربه میکند همچنانکه مدیر موسسه تحلیل خطر کلمبیا میگوید دولتهای آمریکای لاتین در دستیابی به منابع تامین بودجه خود با مشکل مواجه هستند.
بنا بر ارزیابی سازمان ملل، پیش بینی میشود نزدیک به ۳۰ میلیون نفر در سراسر منطقه آمریکای جنوبی در چنگال فقر گرفتار و ۱۶ میلیون نفر دیگر نیز دچار فقر شدید شوند.