۳۷ سال پیش در سال ۱۹۸۲ وقتی رژیم صهیونیستی با عبور از مرزهای بین المللی تا بیروت پیشروری کرد آمد تا بماند و گروههای مقاومت فلسطینی را در کشور همسایه شمالی در نطفه خفه کند اقدامی که با مقاومت مردم لبنان و شهادت جوانان لبنانی به برکت پیام انقلاب اسلامی ۱۳ روز بیشتر دوام نیاورد.
صهیونیستها بعد از ۱۳ روز به پشت رودخانه لیتانی عقب نشینی کردند و جنوب لبنان را در اشغال خود نگه داشتند. ۱۸ سال این اشغالگری طول کشید تا اینکه صهیونیستها تحت فشار شدید مقاومت این عمق راهبری را هم رها کردند. سال ۲۰۰۰ بود که صهیونیستها از جنوب لبنان فرار کردند.
هجده سال مقاومت مردم لبنان به ثمر نشست روزی که سید حسن نصرالله وعده پایان دوران شکستها و آغاز دوران پیروزی را به مردم لبنان داد. صهیونیستها برای جبران این شکست شش سال صبر کردند و سرانجام در تابستان سال ۲۰۰۶ باردیگر برای خفه کردن مقاومت به لبنان حمله ور شدند آمدند تا کمر مقاومت را بشکنند.
لبنانیها در این جنگ زیر وحشیانهترین بمبارانها خم به ابرو نیاوردند و بعد از ۳۳ روز جنگ نابرابر باردیگر کمر راست کردند جنگی خونین که وزیر خارجه آمریکا از آن به عنوان درد و خونریزی تولد خاورمیانه جدید یاد کرد نوزادی که مرده متولدشد.
صهیونیستها برای خروج آبرمندانه از این جنگ دست به دامن مجامع بین المللی شدند جنگی که تحقیقات دادگاه وینوگراد به شکست صهیونیستها اعتراف کرد. صهیونیستها که به بهانه آزادی دو نظامی اسیر خود جنگ ۳۳ روزه را شعله ور کرده بودند و در اصل خیال نابودی حزب الله را در سر داشتند سرانجام نه تنها توفیقی در تحقق این هدف به دست نیاوردند بلکه در نهایت مجبور به مبادله اجساد دو نظامی خود با اسرا و پیکر شهدای حزب الله شدند.
بعد از جنگ ۳۳ روزه توازن وحشتی که صهیونیستها با اتکای به ماشین جنگی شکست ناپذیر خود در منطقه ایجاد کرده بودند در هم شکست، نقاب نفاق از چهره حکام عرب منطقه کنار زده شد و خط مقاومت در غرب آسیا روند روبه رشد خود را آغاز کرد، گروههای مقاومت فلسطینی که سالها در سایه محور سازش سرکوب شده بودند جانی دوباره گرفتند و رویشهای جدید شکل گرفت.
کارنامه شکستهای رژیم صهیونیستی بعد از جنگ ۳۳ روزه هر روز تکمیلتر شد از شکست در جنگ ۲۲ تا جنگهای هشت روزه، سه روزه و دو روزه در غزه از پیامدهای دردناک جنگ ۳۳ روزه برای رژیم اسرائیل بود. اما این پایان کار نبود شکست در جنگ نیابتی گروههای تروریستی در سوریه و عراق با هدف شکستن کمر مقاومت دیگر تلاش محور عبری_غربی -عربی در دوره ۱۳ ساله بعد از جنگ ۳۳ روزه بود.
حالا ۷۱ سال بعد از اشغال فلسطین نه تنها رویای صهیونیستها برای سیطره از نیل تا فرات بر باد رفته بلکه امروز این رژیم در جبهه شمالی در مرز لبنان پشت دیوارهای بتنی ۱۰ متری محصور شده است و در جبهه جنوبی موشکهای گروههای مقاومت فلسطینی امانش را بریده است و کابوس شکل گیری گروههای مقاومت در جولان خواب را برآنها حرام کرده است.
توان رزم زمینی، نقطه زنی موشکها در کنار توان پدافند هوایی و دریایی در ۴۰ سالگی حزب الله و قدرت فرماندهی واحد با سایر گروهای مقاومت در منطقه امروز بستر اعتماد به نفسی برای لبنانیها شده که بدون هراس رخ به رخ نظامیان رژیم صهیونیستی در مارون الراس صحنه رزم زرمندگان مقاومت را در نزدیکترین مکان ممکن به نقطه صفر مرزی به نظاره بنشینند در حالی که شهرک نشینان صهیونیست کیلومترها دورتر به پناهگاه رفته اند. وضعیت دردناک جامعه صهیونیستی در اعتراف "آری شیوت "نویسنده روزنامه "هاآرتص " به عینه مشهود است.
او اوضاع امروز حاکم بر جامعه صهیونیستی را در مطلبی تحت عنوان آخرین نفسهای اسرائیل" اینگونه توصیف میکند:"دیگر زندگی در کشور طعم و مزه ندارد؛ همه چیز از دست رفته است، وقتی اسرائیل و یهودیت هویت بخش نیست شاید بهتر باشدکشور را ترک کنیم و به سانفرانسیسکو یا برلین برویم و در کنار ناسیونالیسمهای افراطی در آمریکا و آلمان تماشاگر مرگ اسرائیل باشیم. "
عملیات روز گذشته حزب الله در هدف قرار دادن گشتی نظامی رژیم صهیونیستی از درون خاک فلسطین اشغالی ترسیم کننده زمینه تحقق یکی دیگر از وعدههای سید حسن نصرالله است. دبیر کل حزب الله پیش از این به صهیونیستها هشدار داده بود که "در صورت شعله ور شدن هر جنگ جدیدی دستور آزاد سازی ارتفاعات الجلیل را به رزمندگان مقاومت خواهد داد" و ارتفاعات الجلیل دقیقا منطقه پیش روی مارون الرس است تهدیدی که قطعا صهیونیستها بخوبی آنرا بخاطر دارند و امرروز بیش از پیش در صدد فرار از آن هستند...
إِن تَنصُرُوا اللَّهَ یَنصُرْکُمْ وَیُثَبِّتْ أَقْدَامَکُمْ