واحدهای عطاری بدون مجوز در استان مرکزی تعطیل می شوند.
اکرمی افزود: نمی توان با سلامت مردم برای کسب سود برخی افراد سود جو بازی کرد و باید این مهم در دستور کار دستگاه های متولی قرار گیرد.
وی اضافه کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان واحدهای عطاری بدون مجوز را احصا و نتیجه را به کارگروه سلامت اعلام کند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: سازمان صمت، اتاق اصناف و دانشگاه علوم پزشکی استان ظرف یک ماه آینده چارچوب مدون قانونی برای فعالیت عطاری ها استان کنند.
اکرمی افزود: رعایت بهداشت در مناسبت های مختلف باید برای مردم اطلاع رسانی و با آگاهی دادن به جامعه از هزینه های سرسام آور درمان کاست.
وی تصریح کرد: برای طبخ نان با میزان سبوس استاندارد نباید سطح سبوس انواع نان شامل سنگگ از 5 درصد، تافتون 10 تا 12 درصد و نان بربری 16 تا 18 درصد کمتر باشد.
اکرمی افزود: کارخانجات آرد با سلامت مردم ارتباط مستقیم دارند بنابراین باید بازدید از این واحدها به صورت مستمر انجام شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی نیز گفت: عرضه داروهای گیاهی در برخی از عطاری ها منجر به برخی مسمومیت ها شده است.
جمالیان افزود: نظارت بر این واحدها در شرح وظایف دانشگاه نیست اما چون با سلامت مردم ارتباط مستقیم دارد از اصناف، نیروی انتظامی و قوه قضاییه انتظار همکاری وجود دارد.
فتح آبادی، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی نیز گفت: 23 درصد جامعه از نبود بهداشت روانی رنج می برند که با تداوم برنامه های بهداشتی می توان این آمار را کاهش داد.
از 20 هزار عطاری موجود در کشور 15 هزار واحد از آن ها غیرمجاز هستند.