کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان مرکزی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان در کارگروه سلامت و امنیت غذایی: 54 درصد از بیماری های غیر واگیر در استان مرکزی شناسایی شده است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان گفت : طی اقداماتی که در دو سال گذشته توسط مرکز بهداشت استان انجام شده است ۵۴ درصد از بیماری های غیر واگیر شناسایی شدند و به مرحله درمان نیز رسیده است.
دکتر جمالیان افزود: بیماری های غیرواگیر در حال حاضر جزو شایعترین بیماریهای استان میباشد که میتوان به بیماری های قلبی عروقی ، سرطان و حوادث اشاره کرد.
وی ادامه داد: کمکی که سایر ارگان ها به مجموعه علوم پزشکی استان می توانند داشته باشند این است که در پیشگیری وجلوگیری در ابتلا به این بیماری ها کمک کنند.
دکتر جمالیان افزود: اداره کل ورزش و جوانان با ترویج ورزش و افزایش تحرکات بدنی مردم ، اداره کل غله با نظارت بر نانوایی ها برای کنترل نمک در نان و راهنمایی و رانندگی در کنترل حوادث و ترافیک و راهداری در بهسازی جاده ها می توانند میزان شیوع بیماریهای غیرواگیر را در استان کاهش دهند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد یکی از مهمترین مصوباتی که این جلسه به تصویب رسید اندازه گیری میزان باقی ماندن سموم در محصولات غذایی است که به صورت پایلوت ۸ نوع از محصولات غذایی که توسط پرسنل جهاد کشاورزی شماره گذاری می شوند توسط وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی میزان سموم آنها اندازه گیری می شود تا غذایی سالم بر سر سفرههای مردم قرار گیرد.
وی گفت: می توان از نمونه های مواد غذایی مورد آزمایش گوجه فرنگی سیب زمینی پرتقال و کلم را نام برد.
دکتر جمالیان افزود: یکی از وظایفی که بر عهده دانشگاه علوم پزشکی است حمایت و رفع مشکلات واحد های درمانی بخش خصوصی است که مشکلاتی در یکی از مراکز درمانی خصوصی به خاطر مسائل بودجه ای رخ داده بود که در این کارگروه تصمیم گیری های خوبی صورت گرفت تا مردم بتوانند راحت تر از پتانسیل و ظرفیت این مراکز استفاده کنند.
کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان مرکزی کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان مرکزی کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان مرکزی کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان مرکزی