شهردار تهران: در فروردین با اقدامات انجام شده توانستیم سیل را در تهران مهار کنیم و اگر تهدیدی در تهران باشد از رود درههاست
وی گفت: ما در سال ۶۶ سیل تجریش و کشته شدن شهروندان را داشتیم و در سال ۹۲ فرو ریختن یکی از پلهای اصلی تهران و سال ۹۳ فرو ریختن یکی از مسیلهای پایتخت را بر اثر سیل و آب گرفتگی تجربه کردیم، لذا امسال در ایام نوروز تمامی نیروهای ۲۲ منطقه شهرداری تهران در آماده باش کامل بودند و در ۱۲ فروردین یکی از مسیلهای تهران در آستانه سرریز شدن بود که با هوشیاری همکارانمان در کل تهران این موضوع مهار شد.
حناچی افزود: در مناطق ۱، ۲، ۴، ۵ و ۲۲ آماده باش همکارانمان به صورت شبانه روزی بود، زیرا بسیاری از مسیلها و رود درهها در این مناطق وجود دارد.
وی در پاسخ به اینکه بسیاری از رود درههای تهران مسدود شده است، گفت: ساخت و سازهای حریم رودخانهها در طرح تفصیلی و جامع شهر تهران وجود دارد و ما هیچ پروانهای در حریم رودخانهها صادر نمیکنیم، اما بخشهایی که در گذشته صادر شده میتوانیم در زمان اضطرار و هشدار با GIF و دستگاههای GPS که راه اندازی شده است کمتر از چند دقیقه به شهروندانی که در آن مناطق زندگی میکنند و حتی کسانی که از آن محدوده تردد میکنند پیام هشدار و اضطرار ارسال کنیم چرا که این موضوع در ۱۲ فروردین ماه نیز کمتر از چند دقیقه، ۵۰۰ هزار اس ام اس به شهروندانی که در مناطق هشدار و اضطرار قرار داشتند و حتی کسانی که در آن محدوده تردد میکردند ارسال شد.
شهردار تهران افزود: از این پس کار پیامک در زمان هشدار و اضطرار به شهروندان تهرانی ادامه خواهد داشت تا در زمان مورد نیاز بتوانند نسبت به موقعیتی که در آن هستند اطلاعات کافی دریافت نمایند.
حناچی در پاسخ به اینکه اتوبان امام علی یکی از مسیلهایی بوده که در گذشته مسدود شده است، گفت: ما در ۱۲ فروردین ماه آمادگی مسدود کردن اتوبان امام علی را نیز داشتیم و در ابتدا و انتهای این اتوبان عوامل به صورت آماده باش حضور داشتند تا در موقع بحران بتوانند اتوبان را مسدود کنند.
شهردار تهران با اشاره به اقدامات شهرداری در سیلهای اخیر در استانهای کشور افزود: شهرداری تهران تا کنون سه اکیپ از تجهیزات فنی و انسانی به استانهای گلستان، لرستان و خوزستان ارسال کرده است و سومین محموله اعزام نیروی انسانی و تجهیزات لودر و کامیونهای سنگین به استان خوزستان بوده است تا بتوانند به آسیب زدگان سیل اخیر امداد رسانی کنند.
حناچی گفت: شهرداری تهران پمپهای بسیار سنگین که توانایی جمع آوری شش هزار لیتر آب در دقیقه را دارد به این مناطق ارسال کرده تا بتوانند اقدامات مناسبی به هموطنانمان انجام دهند.
وی افزود: استان تهران معین استان خوزستان قرار گرفته و باید در زمان سیل امداد رسان این استان باشد و در همین رابطه یکی از معاونان شهرداری همراه با تجهیزات به این استان اعزام شده تا خدمات مناسبی به افراد آسیب دیده برساند.
حناچی گفت: شهرداری علاوه بر ارسال تجهیزات فنی به مناطق سیل زده از طریق معاونت اجتماعی و فرهنگی و فروشگاه شهروند کمکهای غیرنقدی نیز به مناطق سیل زده ارسال کرده و برای دریافت کمکهای نقدی در وب سایت شهروند آدرسی که برای هلال احمر است قرار دارد تا شهروندان به صورت مستقیم بتوانند کمکهای خود را واریز کنند.