معاون وزیر ورزش: در شان ورزشکاران و رشته ورزشی آنها نیست که پاداش خود را با دیگر رشتهها مقایسه کنند
وی افزود: وزارت ورزش و جوانان براساس آئین نامه و مقررات، پاداش مدالآوران را هر سال براساس افتخارآفرینی ورزشکاران پیش بینی کرده است.
معاون ورزش حرفهای و قهرمانی وزیر ورزش و جوانان گفت: هر سال وزارت ورزش و جوانان مبالغ زیادی را برای پاداش مدالآوران در نظر میگیرد که این پاداش بنا به رشتههای مختلف شرایط خاص خود را دارد، البته مبالغی که فدراسیون فوتبال برای صعود تیم ملی در جام ملتها در هر مرحله در نظر گرفته بود، از طرف فیفا و ای اف سی قرار بود دریافت شود.
وی افزود: اینکه بخواهیم خود را با رشتههای دیگر مقایسه کنیم، قیاس درستی نیست، چون هر رشته جایگاهی در کشور دارد و براساس آن پاداش دریافت میکند. اعتقاد دارم چنین بحثهایی نباید در فضای مجازی و رسانهها کشیده شود، این در شان ورزشکار و رسانه نیست.
داورزنی گفت: رسانهها اجازه دهند چنین بحثهای در جایگاه خود یعنی وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک بررسی و پیگیری شود. این گونه تخریبها به نفع جامعه ورزش و ورزشکاران نیست، باید سعی کنیم وضعیت را به گونهای مدیریت کنیم تا چنین موضوعاتی در فضای رسانهای منتشر نشود.
وی افزود: مردم وقتی در جریان چنین مباحثی قرار میگیرند، چهرهای دیگر از ورزشکاران برای خود ترسیم میکنند. قبول دارم که ورزشکاران توقع دارند که جایگاه آنها دیده شود، اما باید بگویم جایگاه رشتهها با هم متفاوت دارد و اجازه دهند این بحثها در جای دیگری بررسی شود نه در رسانهها و فضای مجازی.
معاون وزیر ورزش درباره پیشنهاد مرکز پژوهشهای مجلس در زمینه حذف ۱۰ هزار هئیتهای استانی با توجه به کاهش بودجه سال ۹۸ گفت: ساختار هیئتهای ورزشی همان طور که از نام آنها مشخص است، یک ساختار غیردولتی و تشکل مردمی است که با همکاری نفرات نخبه هر رشته ورزشی تشکیل شده است و بیشتر به کار استعدادیابی و آموزش میپردازد.
وی ادامه داد: ۱۴ هزار هیئت استانی در حقیقت ردیف بودجهای از دولت ندارند که دولت بخواهد چنین پیشنهادی برای هئیتهای استانی ارائه دهد. دولت باید نقش نظارتی و حمایتی داشته باشد، بنابراین هئیتهای ورزشی حقوق بگیر دولت نیستند که بار مالی برای دولت داشته باشند.
داورزنی درباره حذف کمکهای دولتی فدراسیونهای ورزشی گفت: ساختار فدراسیونها نیز یک ساختار غیردولتی است و بالاترین تصمیم گیریهای آن در مجمع مطرح و اتخاذ میشود. فدراسیونها بخشی از بودجه خود را از دولت دریافت و قسمتی را هم حامیان مالی تامین میکنند.
وی در خصوص برگزاری دومین نشست تخصصی ورزش با رویکرد حکمرانی و سیاستگذاری افزود: برگزاری چنین کنفرانس اقدام ارزشمندی در بخش ورزش به ویژه در زمینه ورزش قهرمانی، توسعه زیرساختها و ... است، فدراسیونها در حال حاضر یک ساختار دولتی است و نقش حاکمیتی را ایجاد میکنند؛ برگزاری چنین نشستهایی موجب میشود تا بتوانیم مشکلاتی که فراروی ورزش قهرمانی است، به ویژه در توسعه زیرساختها، امکانات و نظارت بر عملکرد فدراسیونها مرتفع کنیم و پاسخگوی فدارسیونها باشیم.