به گزارش
خبرگزاری صداوسیما به نقل زا پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، ژاله فرامرزیان معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر ورزش و جوانان در نشست بررسی دستاوردها، چالشها و چشم انداز آینده حوزه ورزش گفت: حرکت بزرگ مردم آزادی خواه ایران در چهل سال قبل بر مبنای سه شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی برای دستیابی به اهداف بزرگی بوده است که تمام کوششهای امروز ما باید این باشد که با تلاش بیشتر خطاها را کمتر کنیم.
وی افزود: معمولا چهل سالگی سن بلوغ و کمال است و در این سن با عبرت از اشتباهات گذشته مسیر پیش رو ترسیم میشود. ما هم امیدواریم چهل سال آینده را موفقتر و موثرتر برای مردم کار کنیم.
معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: با توجه به دنیای مدرن امروز و تغییر سبک زندگی نسبت به چهل سال قبل، سلامت انسانها به مخاطره افتاده و نیاز مردم به تامین سلامتی و شادی بیشتر شده است؛ بنابراین امروزه نیاز بیشتری به توسعه زیرساختها و بناها دیده میشود و باید با افزایش سرانه بناهای ورزشی حداقل نیاز جامعه را برای سلامتی و نشاط فراهم کنیم.
وی ادامه داد: از ابتدای دوران خدمتم در وزارت ورزش سعی کردم با برنامه ریزی براساس منابع موجود از وضعیت فعلی به وضعیت مطلوب برسیم. به علت شرایط و مشکلات خاصی که در کشور داریم در بعضی موارد با شرایط مطلوب فاصله داریم، اما باید با توجه به انتظارات مردم گامهای موثر در این مسیر برداریم.
فرامرزیان با بیان اینکه قبل از انقلاب اسلامی ۷۰۲ مکان ورزشی موجود بود، گفت: امروز ۱۱۲۱۸ مکان ورزشی در سراسر کشور با توریع و پراکندگی مناسب داریم. قبلا تمام اماکن ورزشی در شهرهای بزرگ بود، اما بعد از انقلاب در اکثر روستاها و شهرهای دور افتاده و مناطق کمتر برخوردار مکان ورزشی داریم که البته باز هم کم است.
وی افزود: متراژ اماکن ورزشی قبل از انقلاب حدود ۲ میلیون و چهارصد هزار مترمربع بود و امروز با بیش از ۳۷ میلیون زیرساخت فضای ورزشی در سراسر کشور رشد چشمگیری داشتیم.
معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: با توجه به رشد حدود سه برابر جمعیت کشور در چهل سال گذشته، طبیعی است که با وجود گسترش فضاهای ورزشی با کاهش سرانه ورزشی مواجه شدیم، اما پراکندگی و توزیع اماکن ورزشی در سراسر کشور به لحاظ جغرافیایی بسیار خوب بوده است.
وی افزود: وزارت ورزش و جوانان شاید تنها دستگاهی است که بالای ۷۰ درصد منابعش را به بدنه اجتماع تزریق میکند و با این مدیریت صحیح، منابعی که صاحبان اصلی آن مردم هستند، به جیب خود مردم خواهد رفت.
فرامرزیان با ابراز امیدواری نسبت به تغییر نظام بودجه بندی گفت: امیدوارم اتفاق خوب آینده در این حوزه، تغییر نظام بودجه ریزی و توزیع اعتبار باشد تا به معنی واقعی دولت سبک و چالاک شود و دولت بیشتر نقش نظارتیش بر فعالیت نهادهای خصوصی را انجام دهد.
وی ادامه داد: تقریبا ۸۶۰۰ مکان ورزشی ثبت شده در سامانه مبین داریم و از حدود ۴۱۰۰ مکان ورزشی نیمه تمامی که در کشور وجود دارد، تقریبا هزار مورد فاقد اعتبار بوده و تقریبا رها شده است. سایر موارد با اولویت بندی براساس پیشرفت فیزیکی و هماهنگی با مدیران استانی در حال انجام است.
معاون وزیر ورزش با بیان اینکه ابتدای سال با فراخوان مدیران کل استانها بسیاری از پروژههای ورزشی فازبندی کشد، گفت: متاسفانه بسیاری از پروژههایی که قبلا شروع شده، مکان مناسبی نداشته است. مثلا ۲۰ کیلومتر بیرون از شهر است که هزینه انشعابات و تکمیل آن بسیار زیاد میشود و خیلی از افراد هم امکان استفاده از آن را ندارند. وقتی برای پروژهای مثلا ۱۵ میلیاردی قبلا هزینه شده، چارهای نیست جز این که به اتمام برسد.