هشتمین مراسم بزرگداشت تجلیل از پژوهشگران برتر پولی بانکی در ساختمان بانک مرکزی در حال برگزاری است.
علی دیواندری رئیس پژوهشکده پولی و بانکی در این مراسم گفت: سرمایه گذاری در حوزه پژوهش به ثروت ملی کمک میکند و بسیاری از مشکلات در این حوزه را برطرف میکند.
وی ادامه داد: هفته پژوهش فرصتی است برای تجلیل از فرهیختگانی که کار علمی و فکری میکنند و با توجه به جایگاه بالای دانش و پژوهش و تاکیدات مقام معظم رهبری برای توجه به این حوزه و حوزههای دانش بنیان، این کار در دستور کار ما قرار دارد.
دیواندری ادامه داد: هفته پژوهش فرصتی است تا از این توجهات ویژه به هفته پژوهش تقدیر شود و هم اینکه این حوزه پژوهش مورد بحث و بررسی قرار بگیرد.
وی با اشاره به اینکه مراکز تحقیقات برخی از بانکها تلاش زیادی در این زمینه میکند گفت: با توجه به ابزارهای پیشرفتهای مثل سیستمهای پرداخت، اینترنت بانک، موبایل بانک و همچنین ابزارهای مجازی و تلاش بانکها در جهت پیشرفت در زمینههای مختلف باید نیروهای مستعد بانکها شناخته شود.
دیواندری افزود: بسیاری از بانکها مدل کسب و کار خود را متناسب با بازار تغییر میدهند و از نیروی فکری خود برای دگرگونی در بانکها استفاده میکند.
رئیس پژوهشکده پولی و بانکی با اشاره به اینکه بانکداری الکترونیک فرصتی است که از مغز و فکر همکارانمان استفاده کنیم گفت: مشکلاتی در زمینه بانکداری وجود دارد که به مدد علم و فناوری حل میشود.
وی با شرح برخی از برنامههایی که در پژوهشکده پولی و بانکی در حال اجراست گفت: با بررسیهای صورت گرفته توسط پژوهشکده ۱۹۸ مقاله برتر و ۴۱ کتاب برتر از ۲۶ بانک مورد بررسی قرار گرفته که ۱۱ نفر از پژوهشگران برتر در این بررسی انتخاب شدند.