وزیر علوم گفت: اکنون برنامه اجرایی برای تجمیع دو دانشگاه علمی - کاربردی و فنی و حرفهای نداریم و هر یک از این مراکز میتوانند با توجه به امکاناتی که دارند مهارت آموزی داشته باشند.
وی گفت: جایگاه استفاده از امکانات غیر دولتی ویژه است و باید تلاش شود در زمینههای علمی مورد استفاده قرار گیرد.
غلامی درباره افزایش ظرفیت تعداد دانشجویان در این دانشگاه افزود: دانشگاه جامع علمی - کاربردی ظرفیت خوبی دارد و امکانات این دانشگاه باید بازنگری شود و سیستم و اساسنامه رسمی مراکز علمی - کاربردی باید تقویت و حمایت شود تا کل ظرفیت به کار گرفته شود.
وی گفت: در این دانشگاه از یک طرف امکانات و ظرفیت و تلاشهای مدیریتی و از طرف دیگر اقبال و ورود داوطلبان برای ادامه تحصیل در این دانشگاه باید توسعه پیدا کند و باید تبیین اثر مثبت آموزشهای فنی و مهارتی برای جوانان جویای شغل مدنظر قرار گیرد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه درباره بودجه دانشگاههای سطح یک کشور افزود: بودجه دانشگاههای دولتی وابسته به صندوق دولت است و هر زمانی که دولت پولدار شود میتواند راحتتر بودجه را اختصاص دهد و اگر زمانی دولت کم پول شود سخت گیری بیشتری دارد و معتقدم که دانشگاههای دولتی برای فعالیتهای علمی و پژوهشی نیازمند بودجه بیشتری هستند و امیدوارم این امر تأثیرگذاری بهتری در اختصاص بودجه دانشگاههای سطح یک کشور داشته باشد.