نمایشگاه صنایع دستی و سوغات محلی جوزغند در نراق گشایش یافت.
مدیرکل گردشگری ومیراث فرهنگی استان مرکزی هدف از برگزاری این نمایشگاه را رونق گردشگری وحمایت از مشاغل خانگی عنوان کرد وافزود: در 15 غرفه این نمایشگاه مراحل ساخت جوزغند، یکی از با کیفیت ترین شیرینی های کشور نمایش داده می شود.
حسینی افزود: غرفه های صنایع دستی و عرضه محصولات کشاورزی نیز در این نمایشگاه دایر شده تا صنایع دستی و مزیت های اقتصادسنتی شهرستان دلیجان معرفی شود.
جوزغند نوعی شیرینی قدیمی و سوغاتِ شهر نراق است که شیوه تهیه آن سینه به سینه از نسل های پیشین توسط زنان و دختران نراق حفظ شده است.
برای تهیه این محصول، هلو، زردآلو، آلو محلی پوست کنده در معرض آفتاب نیمه خشک می شود و با خارج کردن هسته آن مخلوطی از پودر مغز بادام، گردو، شکر، هل و نخودچی درون آن قرار می گیرد.
این مخلوط در معرض آفتاب قرار گرفته تا به طور کامل خشک شود و سپس توسط یک رشته نخ به شکل دانه های تسبیح به هم متصل و آن را برای مصرف آجیل شب عید و ایام زمستان ذخیره می کنند.
دهمین نمایشگاه صنایع دستی و سوغات محلی نراق از 17 تا 20 مهر ماه جاری درمحل موزه مردم شناسی شهر تاریخی نراق دایر است.