رئیس انستیتو بین المللی آموزش کشتی:
ارتقا آموزش نتیجه سیاست های فدراسیون است
رئیس انستیتو بین المللی آموزش فدراسیون کشتی گفت: سیاستهای فدراسیون باعث شد تا بعد از یک رکود شاهد استقبال گسترده برای حضوری در کلاسهای داوری و مربیگری باشیم.
حبیب اخلاقی در گفتگو با خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما افزود: سال ۹۶ برنامه اصلی انستیتو برگازری کلاسهای مربیگری و دانش افزایی برای مربیان در بخشهای مختلف است و در همین راستا هم پیش میرود. این آموزشها در بخشهای کشتی سنتی در دو بخش بانوان و آقایان در گراپلینگ و کلاسیک در شرایط بسیار خوبی برگزار میشود.
وی گفت: کشتی کلاسیک رشته ابداعی فدراسیون ایران است که اخیرا به تصویب اتحادیه جهانی رسید. برای این بخش ۱۰ دوره پیش نیاز برای بانوان برگزار و از حضور ۲ مربی مطرح که از بهترینهای دنیا در این رشته بودند استفاده کردیم. در یکی از دورهها مربیای از ژاپن که دارنده ۴ مدال المپیک و ۳ مدال جهانی بود حضور یافت و در دوره دیگر مربیای از اوکراین که موفق به کسب عناوین ارزشمند اروپایی و جهانی شده بود در کلاسهای آموزشی حضور یافت و آخرین آموزشهای لازم را به متقاضیان ارائه کرد.
اخلاقی افزود: هم اکنون ۳۴ مربی در بخش بانوان حضور دارند که بر تعداد آنها اضافه خواهد شد. در بخش آقایان با توجه به اینکه متقاضی زیادی برای برگزاری کلاس نبود ۲ سال این کلاسها برگزار نشد، ولی در ادامه با توجه به سیاستهایی که در فدراسیون اعمال شد، متقاضیان حضور در این کلاسها افزایش یافت و انستیتو آموزش اقدام به برگزاری کلاسهای آموزشی در استانهای کرد.
وی گفت: فدراسیون تلاش کرد تا با اجرای این سیاستها و برگزاری دورهها به شکل متفاوت، مربیان سالیانه و بصورت منطقهای در یک سری پروتکلهای مربوط به تئوریهای نظری، بازآموزی و آمادگی جسمانی شرکت کنند.
رئیس انستیتو بین المللی آموزش فدراسیون کشتی افزود: این دورهها یک هفته تا ۱۰ روز طول میکشد و طبق برنامه از پیش تعیین شده از یک ماه قبل منابع نظری، عملی و آمادگی جسمانی به متقاضیان ارائه میشود تا با مطالعه این فنون در آزمون یک روزه شرکت کنند.
وی گفت: قبول شدگان این دوره در پروسه آموزشی قرار میگیرند و میتوانند مسائل مربوط به مربیگری و داوری را آموزش ببینند. این کلاس هم در بخش داخلی و هم بصورت بین المللی در بخشهای مختلف برگزار میشوند و دانش افزایی در اولویت برنامههای انستیتو در برگزاری این دورهها قرار دارد.
اخلاقی افزود: چندی پیش کلینیک پیشرفته مربیان در کشتیی فرنگی برگزار شد که شاهد حضور نفرات برجستهای از دیگر کشورها در این دوره بودیم. در داوری هم کلاسهایی از این دست برگزار کردیم که در شرایط بسیار خوبی دنبال شد.
وی گفت: در کمیسیونی که اخیرا در فرانسه برگزار شد شرایطی برای ارتقا مربیگری ارائه کردیم و اعضا پروپوزالهای خود را در این بخشها ارائه کردند که با استقبال خوبی همراه شد.
رئیس انستیتو بین المللی آموزش فدراسیون افزود: این انستیتو از سال ۷۳ فعالیت خود را آغاز کرد. اولین رئیس این بخش مرحوم پروفسور حمیدی بود. از همان ابتدای آغاز کار این بخش تلاش شد تا هماهنگی و نزدیکی بسیار خوبی میان بخش مربیگری، و داوری و انستیتو برقرار شود.
وی گفت: افزایش کرسیهای بین المللی از جمله برنامههایی است که با جدیت دنبال میکنیم. هم اکنون فدراسیون کشتی کرسیهای بین المللی زیادی در بخشهای بازایابی، علمی، پزشکی و مربیان دارد و تلاش میکند تا بر تعداد این کرسیها بیافزاید.
اخلاقی افزود: افزایش کرسیهای بین المللی باعث میشوند تا ایران از جایگاهم بهتری در اتحادیه جهانی برخوردار شود و در تصمیم گیریهای اجلاسهای مختلف نفوذ بیشتری داشته باشد.