استقرار 900 ناجی غریق در نقاط حادثه خیز مازندران
900 نفر ناجی غریق تابستان امسال در 300 نقطه حادثه خیز شناسایی شده در نوار ساحلی استان مازندران استقرار خواهند یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ دبیر ستاد ساماندهی طرح های دریا در استان مازندران گفت : با توجه به نزدیک شدن به ایام عید سعید فطر و آغاز موج عظیمی از ورود گردشگران به استان مازندران تمهیدات لازم برای استقبال از گردشگران به ویژه در نوار ساحلی استان اندیشیده شده است.
عیسی طوسی با اشاره به فعالیت 95 طرح ساماندهی دریا در طول نوار ساحلی استان مازندران بیان داشت: گردشگران می توانند با مراجعه به این طرح های ساماندهی دریا نسبت به شنا کردن و دریافت خدمات گردشگری دریایی و ساحلی اقدام کنند.
وی گفت : نظارت بر چگونگی فعالیت طرح های ساماندهی دریا در طول تابستان از سوی بازرسان مربوطه انجام خواهد شد تا بتوانیم بهترین خدمات را به گردشگران تابستانی ارائه دهیم.
این مقام مسئول در استان مازندران اظهار داشت : کیفی سازی طرح های سامان دهی دریا در اولویت برنامه های استان برای رسیدگی به سواحل قرار گرفته است.
مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استان مازندران در ادامه از سامان دهی ناجیان غریق در نوار ساحلی استان مازندران خبر داد.
وی خاطرنشان کرد : یکی از مهم ترین اقدامات ، خدمات رسانی به گردشگران، استقرار 900 نفر ناجی غریق در نقاط حادثه خیز تعیین شده در طول نوار ساحلی استان است.
*شناسایی 300 نقطه حادثه خیز در نوار ساحلی مازندران
وی نقاط حادثه خیز شناسایی شده در استان مازندران را 300 نقطه اعلام کرد و گفت: استقرار ناجیان غریق در این نقاط به معنای امکان شنای امن در این نقاط نیست بلکه ناجیان موظفند مردم را از شنا کردن در این نقاط حادثه خیز منع کنند.
طوسی اعلام کرد: در صورت لزوم ناجیان غریق به نجات حادثه دیدگان احتمالی خواهند رفت و امیدواریم امسال شاهد کمترین حادثه در آبهای استان مازندران باشیم.
وی با تاکید بر اینکه ناجیان غریق خیرخواه مردم هستند و قصد نجات جان آنها را دارند، گفت : چندی پیش یک ناجی که قصد ممانعت از شنا کردن یک گردشگر را در منطقه خطرآفرین را داشت پس از درگیری با گردشگر موفق به جلوگیری از شناکردن وی نشد و دقیقاً پنج دقیقه بعد آن گردشگر در دریا غرق شد.
*پیش بینی کاهش 30 درصدی غرق شدگی درآبهای مازندران
این مقام مسئول در استان مازندران افزود: شنا کردن در دریا بسیار خطرناک است به طوری که برخی از غرق شدگان در دریا را شناگران حرفه ای تشکیل می دهند اما مردم باید بدانند شنا کردن در استخر با شنا کردن در دریای خطرناک خزر بسیار متفاوت است.
وی ادامه داد : انتظار می رود تابستان امسال شاهد کاهش 30 درصدی میزان غرق شدگی در آبهای استان در مقایسه با تابستان سال گذشته باشیم.
مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران اعلام کرد: این در حالی است که میزان غرق شدگی در آبهای استان طی تابستان گذشته در مقایسه با تابستان سال 93 نیز با کاهش قابل قبولی همراه بود.
دبیر ستاد ساماندهی طرح های دریا در استان مازندران اذعان داشت: مردم باید به این سطح از آگاهی دست یابند که در خارج از مناطق تعریف شده اقدام به شنا نکند ، این امر نیازمند تبلیغات و اطلاع رسانی بیشتر برای فرهنگ سازی در میان عموم مردم است تا آنها بیش از پیش با خطرات ناشی از شنا کردن در دریای خزر آشنا شوند.