پخش زنده
امروز: -
مدیر کل اداره دامپزشکی خوزستان گفت: بیش از ۹۶ هزار نوبت بازدید بهداشتی از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی در استان انجام شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز خوزستان، مصطفی کنارکوهی با اشاره به اینکه بخش مهمی از ارتقاء سلامت و بهداشت جامعه با تامین فرآوردههای دامی و لبنی سالم تحقق مییابد، گفت: مدیریت و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی به صورت مستمر با تلاش بازرسان بهداشتی در سطح استان انجام میشود.
وی با اشاره به اهمیت حوزه دامپزشکی در سلامت جامعه و همچنین اهمیت نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام، افزود: به همین منظور گروههای نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خوزستان در سطح استان اقدام به بازدید و نظارت بهداشتی ۹۶ هزار و ۵۳۶ نوبت از مراکز مختلف تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی شامل؛ مراکز بسته بندی انواع گوشت قرمز و سفید، فروشگاههای زنجیرهای و سوپر مارکتهای عرضه کننده گوشت، مرغ، تخم مرغ، خوراکی، قصابیها و... در ۱۱ ماهه امسال کرد.
بیشتر بخوانید: نظارت دامپزشکی خوزستان بر تولید خوراک دام، طیور و آبزیان
کنارکوهی از شهروندان خواست فرآوردههای خام دامی خود را از مراکز دارای پروانه بهداشتی و زیر نظر دامپزشکی خریداری کرده و هرگونه موارد غیر بهداشتی را در اسرع وقت به شبکههای دامپزشکی شهرستانها اطلاع دهند تا با متخلفان بهداشتی به صورت جدی برخورد شود.