• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۹۰۱۰۴
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۳
بین الملل » آمریکا

جلسه مقامات امنیتی آمریکا درباره بزرگترین هک تاریخ این کشور

بزرگترین هک تاریخ آمریکا سبب نگرانی شدید مقامات و دستگاههای دولتی این کشور شده است.

جلسه مقامات امنیتی آمریکا درباره بزرگترین هک تاریخ این کشور
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما  پایگاه اینترنتی شبکه تلویزیونی راشاتودی روسیه گزارش داد آمریکا بدترین هک تاریخ خود را تجربه کرده است.گفته می شود هکرها، سامانه هایی را هک کرده اند که مقامات ایالات متحده آمریکا از آنها برای استراق سمع آمریکایی ها استفاده می کنند.مشاوران امنیت ملی و دیگر مقامات ارشد دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا، روز جمعه با مدیران ارشد شرکت‌های مخابراتی بزرگ دیدار کردند تا درباره اتفاقی بحث و گفتگو کنند که بدترین هک مخابراتی تاریخ این آمریکا توصیف می‌شود.
در اوایل این ماه،دستگاه های دولتی ایالات متحده آمریکا،یک گروه هکری به نام «طوفان نمک» مرتبط با پکن را به نفوذ در داده های جمع آوری شده و ذخیره شده توسط شرکت های مخابراتی آمریکا متهم کردند که سازمان های مجری قانون در آمریکا از این داده ها استفاده می کنند. گفته می شود عاملان این عملیات، در طی عملیات گسترده ای که ماه ها به طول انجامید، پیام های متنی و صوتی تعداد نامعلومی از تماس ها را در آمریکا رهگیری کرده اند.
سناتور مارک وارنر، رئیس کمیته اطلاعات سنای آمریکا، این هک را بدترین هک مخابراتی تاریخ آمریکا توصیف کرده است. او در جلسه استماع چند روز پیش سنا این سخنان را مطرح کرد و هشدار داد هنوز هم این امکان هک برای هکرها وجود دارد.
روز جمعه، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا و آن نوبرگر(Anne Neuberger) معاون مشاور امنیت ملی، میزبان نشستی با فعالان حوزه مخابرات آمریکا بودند. این نشست در کاخ سفید برگزار شد. هرچند مشخص نیست دقیقا چه کسانی در این جلسه حضور داشتند. کاخ سفید با انتشار بیانیه ای اعلام کرد این نشست فرصتی برای شنیدن دیدگاههای مدیران بخش مخابرات درباره چگونگی مشارکت و حمایت دولت آمریکا از بخش خصوصی در مقابله با حملات پیچیده دولت-ملت ها بود.
اف‌ بی‌ آی و آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا (CISA) در 13 نوامبر بیانیه‌ای مشترک صادر کردند و چین را درخصوص این هک گسترده، مقصر دانستند. در این بیانیه تصریح شده بود« کنشگران مرتبط با جمهوری خلق چین شناسایی شده اند که با اقدامات خود، شبکه‌های چند شرکت مخابراتی را به خطر انداخته‌اند تا امکان سرقت داده‌های ضبط تماس مشتری فراهم شود و از این طریق،سبب به خطر انداختن ارتباطات خصوصی تعداد محدودی از افراد شده اند که عمدتاً در فعالیت‌های دولتی یا سیاسی فعالیت دارند.
دامنه این هک،‌همچنان در دست بررسی است. گزارش ها نشان می دهد کمتر از 150 قربانی تاکنون ازطریق اف بی آی مطلع شده اند که هدف این هک قرار گرفته اند. بیشتر این هک ها در واشنگتن دی سی بوده است.با وجود این، از آنجا که افراد آسیب دیده احتمالاً با افراد متعددی تماس گرفته یا پیامک ارسال کرده اند، تعداد داده هایی که هکرها به آنها دسترسی یافته اند می تواند بسیار قابل توجهی باشد.
بر اساس گزارش ماه گذشته واشنگتن پست، یکی از مشاوران ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا که نامش فاش نشده است نیز در میان کسانی است که مکالمات وی شنود شده است. هنوز مشخص نیست که ماهیت اطلاعات این مشاور چه بوده است.
پکن بارها اتهامات و ادعاهای واشنگتن مبنی بر تلاش برای مداخله در روند انتخابات آمریکا و هک های مختلف را رد کرده است. سفارت چین در واشنگتن پیش از این اعلام کرده بود که از فعالیت‌های گروه «طوفان نمک» بی‌اطلاع است و ایالات متحده را به جعل شواهدی مبنی بر دخالت پکن در حملات سایبری برای «بدنام کردن چین» متهم کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری سارقان کابل در گلپایگان
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و ششم آذر به افق آبادان و خرمشهر
آب آشامیدنی ۷ روستای جوانرود دوباره پایدار شد
آغاز برنامه‌های هیأت اقتصادی مازندران در ازبکستان
از ابتدای دی‌ماه صدور صورتحساب الکترونیکی الزامی است
هوای فارس پس از گذر سامانه بارشی کاملا سرد می‌شود
فریبا مددی، سرداور مسابقات بین‌المللی بدمینتون قزاقستان شد
آیین تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر شهید "سعید هادی پور" و شهدای حادثه تروریستی فهرج
دیپلماسی اقتصادی استانی راه برون رفت از تحریم‌ها
دو کشته و ۴ مصدوم در اثر برخورد پژو با خاور
خطر ریزش سنگ و رانش در محور‌های کوهستانی مازندران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
۲۱ حادثه رانندگی در جاده‌های خراسان جنوبی
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (بیست و ششم آذرماه ۱۴۰۴)
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (بیست و ششم آذر ۱۴۰۴)
افتتاح پانزدهمین نمایشگاه تخصصی کشاورزی در بجنورد
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و شاهرود
حضور تیم ملی بدمینتون ایران در مسابقات بین‌المللی قزاقستان
۳۴۱ کشته در تصادفات هشت‌ماهه امسال مازندران
افزایش ۷۵۰ درصدی سرمایه مولیبدن مس آذربایجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
حجم مبنا در بورس حذف شد
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۵ آذر
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۳۸ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)