در آرزوی سیمرغ
کارگردانان راه يافته و راه نيافته به بخش سوداي سيمرغ از آرزوهايشان براي سي و چهارمين دوره جشنواره فجر گفتند.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاري صدا و سيما؛ با اعلام 22 فيلم راه يافته به بخش سوداي سيمرغ سي و چهارمين دوره جشنواره فيلم فجر، عدهاي هيئت انتخاب را به خاطر انتخابهايشان تحسين کردند و تعدادي نيز از نبودن نام برخي از فيلمها در فهرست فيلمهاي سوداي سيمرغ تعجب کردند.
هیئت انتخاب بخش سودای سیمرغ سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر متشکل از محمد احساني، شهرام اسدي، فريدون جيراني، محمدباقر قهرماني، حسين کرمي، عليرضا شجاع نوري و رضا مقصودي بود.
به هر حال اکنون تمرکز کارگرداناني که فيلمشان به سوداي سيمرغ راه پيدا کرده بر روي انجام آخرين مراحل فني فيلمهايشان و دغدغه کارگرداناني که آثارشان در جمع 22 فيلم انتخاب شده نبوده نحوه اکران و آينده فيلم هايشان است.
از آنجايي که جشنواره فيلم فجر يک رويداد ملي به حساب مي آيد، بايد تمام اهالي سينما دست به دست هم دهند تا آن را به بهترين شکل برگزار کنند و در نهايت رضايت مخاطبان پرده نقره اي را به دست بياورند.
کیایی: در جشنواره سي و چهارم مخاطبان سينما را دريابيم
مصطفي کيايي کارگردان فیلم سینمایی «بارکد» که براي چهارمین سال پياپي به بخش سوداي سيمرغ راه پيدا ميکند در گفتگو با خبرنگار ما درباره سيمرغ سي و چهارم گفت: از راهیابی «بارکد» به بخش سوداي سيمرغ خوشحالم و با فيلمهاي ديگر آشنايي ندارم، اما اميدوارم در این دوره شاهد روي دادن اتفاقات خوبي باشيم.
وي افزود: هر سال جشنواره فيلم فجر با قواعد و ضوابطي برگزار ميشود و فيلمهايي نیز به نمايش در مي آيد، اما در بسياري از مواقع مخاطبان سينما ناديده گرفته مي شوند، اميدوارم اين جشنواره به گونه اي باشد که در نهايت رضايت مخاطبان را به ارمغان بياورد.
اين کارگردان درباره «بارکد» گفت: همواره در نوشتن فيلمنامه و ساختن فيلم هايم مخاطبان برايم مهم ترين مسئله بودهاند و «بارکد» نيز از اين قاعده مستثني نيست و نظر مخاطبان را به خود جلب خواهد کرد.
ثقفی: اهالي سينما زود قضاوت نکنند
علي اکبر ثقفي که پس از 15 سال با فيلم سينمايي «هلن» به سينما برگشته بود اما فيلمش نتوانست به بخش سوداي سيمرغ راه پيدا کند درباره سي و چهارمين دوره جشنواره فيلم فجر گفت: سينما جهان شمول است و سينماگران نيز بايد به اين پديده نگاهی جهاني داشته باشند، حضور يک فيلم در يک جشنواره به سليقه داوران آن جشنواره بستگي دارد و انتخاب شدن يا نشدن يک فيلم دليل خوب يا بد بودن آن نيست.
وي افزود: به نظرم براي آنکه جشنواره خوبي داشته باشيم، اهالي سينما بايد صبر کنند و سريع قضاوت نکنند، قضاوت کار بسيار سختي است که اگر به دور از عدالت باشد مشکلات زيادي را به وجود مي آورد.
سعدي: امیدوارم حيدري روي حرفهايش بماند
سعيد سعدي تهيه کننده سينما که امسال با فيلم «من» در بخش نگاه نو و «خشم و هياهو» در بخش سوداي سيمرغ در سي و چهارمين جشنواره فيلم فجر حضور دارد در گفتگو با خبرنگار ما درباره سيمرغ سی و چهارم گفت: با توجه به شناختي که از کارگردانان حاضر در بخش سوداي سيمرغ و نگاه نو دارم، فکر مي کنم امسال جشنواره خوبي را در پيش داشته باشيم و با اين وجود چرخ سينما در سال 95 روان تر بچرخد.
وي افزود: تاکنون سي و چهارمين دوره جشنواره فيلم فجر از نظم خوبي برخوردار بوده است و محمد حيدري دبير اين جشنواره تعهد خاصي نسبت به حرف هايش دارد، اميدوارم حيدري تا آخر پاي حرف هايش بماند و شاهد جشنواره بهتري نسبت به دو سال گذشته باشيم.
سعدی درباره دو فيلمي که در سي و چهارمين جشنواره فيلم فجر دارد گفت: «من» و «خشم و هياهو» با دو فضا و بيان متفاوت به روايت دو مسئله مهم اجتماعي ميپردازند و فکر مي کنم بتوانند نظر مخاطبان را به خود جلب کنند.
هر سال بسياري از سينماگران با کوله باري از اميد و آرزو به جشنواره فيلم فجر پا مي گذارند و تدبير مسئولان سينمايي در برگزاري، مدیريت اين رويداد مهم و رفتار حرفه اي اهالي اين جشنواره مي تواند سال سينمايي پر باري را براي مخاطبان پرده نقره اي رقم بزند.
گزارش از: سحر قناعتي