شاخص:
شاخص سازي نامه دوم رهبر معظم انقلاب به عموم جوانان غربي
در اين پژوهش با مطالعه و بررسي "نامه رهبر انقلاب اسلامي به عموم جوانان در کشورهاي غربي"، مؤلفههاي کانوني، شاخصهاي محوري، پرسشها و شبههها و مصاديق مربوط، استخراج و به استناد عين عبارات آورده شده است.
پژوهش خبري: در اين پژوهش با مطالعه و بررسي "نامه رهبر انقلاب اسلامي به عموم جوانان در کشورهاي غربي"، مؤلفههاي کانوني، شاخصهاي محوري، پرسشها و شبههها و مصاديق مربوط، استخراج و به استناد عين عبارات آورده شده است.
در بخش ديگر نيز بيانات رهبر معظم انقلاب در اين باره از زاويه تحليل محيطي و آيندهنگري بررسي و در پايان، ملاحظات رسانه اي و پيشنهادهاي برنامه سازي مرتبط، مطرح شده است. بستر اصلي سخن رهبر معظم انقلاب در اين نامه، حوادث تلخي است که "تروريسم کور در فرانسه" را رقم زد و موضوع اصلي نامه نيز "همفکري درباره درد مشترک تروريسم و چارهانديشي براي آيندهاي با امنيت بيشتر" است.
رهبر معظم انقلاب در بخش شاخص هاي محوري، از "منطق متناقض غرب در برخورد با تروريسم"، " همفکري و چاره انديشي درباره تروريسم"، " ريشه هاي تروريسم"،" چگونگي مبارزه با تروريسم" و " تروريسم درد مشترک همه" سخن گفته اند.
ايشان پرسش هاي مهمي نيز در اين باره مطرح کرده اند که از جمله مهم ترين آنها اين است: " چگونه ممکن است از يکي از اخلاقيترين و انسانيترين مکاتب ديني جهان زبالهاي مثل داعش بيرون بيايد؟".
در بخش مربوط به تحليل محيطي و آينده نگري نيز، رهبر معظم انقلاب از "تعامل صحيح و شرافتمندانه با دنياي اسلام" سخن گفته اند و آن را "فرصتي براي به وجودآمدن اعتماد، امنيت و اميد به آيندهاي روشن" دانسته اند.
در اين پژوهش همچنين مصاديق و موارد مرتبط با تروريسم با استفاده از بيانات رهبر معظم انقلاب برشمرده شده است.
پيش از اين نيز، رهبر انقلاب اسلامي در دوم بهمن 93 در پي وقوع حوادث تروريستي در فرانسه و به تبع آن موج اسلامهراسي، نامهاي به جوانان اروپا و آمريکاي شمالي نوشته بودند. محتواي آن پيام با توجه به حوادث آن روز دنياي اسلام، موج افراط گري و تروريسم، تلاش غرب براي ايجاد اسلام هراسي و تخريب چهره رحماني اسلام ناب محمدي و انتشار کاريکاتور موهن پيامبر اسلام (ص)در نشريه فرانسوي «شارلي ابدو» به منظور آگاهي بخشي به جوانان جهان به ويژه جوانان کشورهاي غربي، منتشر شد.
از جمله محورهاي اصلي آن نامه " لزوم کاوش انگيزههاي سياهنمايي گسترده عليه اسلام" و " لزوم شناخت مستقيم و بيواسطه از دين اسلام" بود.