ممنوعیت استفاده از روغن پالم در صنایع لبنی
دبیر انجمن صنایع لبنی از ممنوعیت استفاده از روغن پالم در این صنایع خبر داد.
رضا باکری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار واحد مرکزی خبر افزود: تا زمانی که استاندارد چربی های گیاهی قابل مصرف در محصولات لبنی و غذایی بازنگری و ابلاغ شود، استفاده از روغن پالم در صنایع لبنی ممنوع است.
وی اضافه کرد: هم اکنون سازمان ملی استاندارد مشغول بازنگری استاندارد چربی های گیاهی قابل مصرف در محصولات لبنی و غذایی است و به محض بازنگری شدن این استانداردها، مجوزهای لازم برای استفاده از روغن های گیاهی در تولید محصولات لبنی ابلاغ می شود.
باکری ادامه داد: انجمن صنایع لبنی در نشست مشترک 10 روز قبل با معاونت غذا و دارو پیشنهاد کرد همه پروانه های تولید با چربی گیاهی که قبلا ازجانب وزارت بهداشت صادر شده بود لغو شود که با این پیشنهاد حدود 6 روز قبل موافقت و ابلاغ شد.
دبیر انجمن صنایع لبنی در پاسخ به این پرسش که به نقل از وی تعداد 450 پروانه استفاده از روغن پالم در صنایع لبنی لغو شده است، گفت: وزارت بهداشت تعداد پروانه های صادرشده را می داند و من در این باره اطلاعی ندارم.
باکری افزود: پنیر آنالوگ، پنیر سفید با چربی گیاهی، پنیر پیتزا، پنیر خامه ای، پنیر پروسس، خامه قنادی و کره گیاهی 7 قلم محصولی بود که با استفاده از روغن پالم تولید می شد.
وی با اشاره به اینکه 7 قلم کالای یادشده پروانه استفاده از چربی حیوانی و گیاهی داشت گفت: فعلا پروانه های استفاده از چربی گیاهی در این محصولات لغو شده است.