روش جدید محققان برای درمان بیماری پارکینسون
محققان علوم پزشکی اعلام کردند با هدف گرفتن پروتئینی به نام سیگما یک می توان بیماری پارکینسون را درمان کرد.
به گزارش واحد مرکزری خبر به نقل از پایگاه خبری یورک الرت در اینترنت ،این پروتئین که نقش های متعددی در درون سلول ها دارد به افزایش ارتباطات بین نورون ها ، کاهش التهاب و افزایش سطوح دوپامین کمک می کند.
پروفسور سنسی نلسون و همکارانش در مرکز تحقیقات پارکینسون دانشگاه لوند سوئیس می گویند با فعال کردن گیرنده های این پروتئین می توان بیماری پارکینسون را کنترل و حتی درمان کرد.
این محققان موفق شده اند علائمی شبیه بیماری پارکینسون را در مدت 5 هفته به این روش ، کنترل کنند.
دانشمندان امیدوارند به این روش ، درمان جدیدی برای بیماری پارکینسون ابداع کنند.
بیماری پارکینسون یا PD) برای اولین بار توسط دانشمند بریتانیایی دکترجیمز پارکینسون توصیف شد او نام این بیماری را "فلجلرزان" نامید که امروزه آن را تحت عنوان بیماری پارکینسون میشناسند.
بیماری پارکینسون یک بیماری دستگاه عصبی مرکزی در بزرگسالان مسن تر که مشخصه آن سفتی عضلانی پیشرونده تدریجی ، لرزش و از دست رفتن مهارت های حرکتی است .
این اختلال هنگام رخ می دهد که نواحی خاصی از مغز توانایی خود در تولید دوپامین (یکی از ناقلین عصبی در مغز) را از دست می دهند.
بعد از آلزایمر، پارکینسون شایعترین بیماری مخرب اعصاب به حساب میآید پارکینسون بیماری مزمن و پیشروندهای است که در آن سلولهای ترشحکننده دوپامین در جسم سیاه در مغز میمیرند و در فقدان دوپامین حرکات بدن نامنظم می شود.
پارکینسون بر اساس دو علامت یا بیشتر از چهار علامت اصلی بیماری مشخص می شود.
ارتعاش و لرزش دست و پا در حالت استراحت ، کندی حرکات ، سختی و خشک شدن دست و پا و بدن و نداشتن تعادل این چهار علامت اصلی را تشکیل میدهند.