پخش زنده
امروز: -
افزایش مصرف روزانه میوه و سبزی خطر بروز سکته مغزی را به میزان زیادی کاهش میدهد.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از یونایتدپرس ، محققان چینی می گویند : خطر بروز سکته مغزی در افرادی که روزانه میوه و سبزی زیاد مصرف میکنند، 21 درصد کمتر از دیگران است.
پژوهشگران در این تحقیقات نتیجه 20 مورد تحقیقات پیشین را که در 19 سال گذشته منتشر شده است، بررسی کردند. شمار شرکت کنندگان در این تحقیقات به 760 هزار و 629 مرد و زن رسید که 16 هزار و 981 نفر از آنها سکته مغزی را تجربه کرده بودند.
طبق این تحقیقات، مصرف هر 200 گرم میوه ( حدودا دو سیب کوچک در روز) خطر سکته مغزی را تا 32 درصد و مصرف هر 200 گرم سبزیجات خطر سکته را تا 11 درصد کاهش میدهد.
در این حال، تاثیر مصرف مرکبات، سیب، گلابی و سبزی برگدار در کاهش خطر سکته مغزی موثرتر است.
محققان با انتشار بیانیهای در این زمینه، تصریح کردند: «استفاده از برنامه غذایی مناسب و بهبود شرایط زندگی برای جلوگیری از خطر بروز حمله قلبی و سکته مغزی ضروری است. به ویژه، استفاده از میوهها و سبزی در برنامه غذایی به شدت توصیه میشود؛ چرا که این مواد غذایی بدون اینکه مواد مضری را وارد بدن کنند، نیاز بدن را به ویتامینها، مواد مغذی و فیبرها برطرف میسازند.»