آلودگی هوای ۶ شهر لرستان در شرایط «خطرناک»
مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان گفت: وضعیت آلودگی هوای ۶ شهر استان هم اکنون در شرایط خطرناک قرار دارد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان گفت: امروز (سه شنبه) وضعیت هوای شهرهای خرم آباد، پلدختر، کوهدشت، رومشکان، معمولان، چگنی در شرایط خطرناک با میزان شاخص آلودگی ۵٠٠ میکروگرم قرار دارد.
کامران فرمان پور اظهار داشت: بقیه شهرهای استان در وضعیت ناسالم با شاخص آلودگی ۴۵۰ میکروگرم قرارد دارند.
فرمان پور ادامه داد: با عنایت به آلودگی گسترده هوای استان به دلیل ورود سامانه گرد و غبار و قرار گیری اکثر شهرها در شرایط خطرناک و یا بسیار ناسالم به منظور حفظ سلامت عمومی آحاد مردم لازم است ملاحظات زیست محیطی و بهداشتی را بیش از پیش رعایت فرمایند.
مدیر کل حفاظت محیط زیست لرستان به همه هم استانیها بخصوص افراد دارای بیماریهای قلبی و عروقی و تنفسی توصیه کرد، از تردد غیر ضرور خودداری نمایند و در صورت خروج از منزل و مواجهه با هوای آزاد از ماسک استفاده نمایند.
وی افزود: توصیه میشود از ورزش و فعالیتهای شدید بدنی در شرایط آلودگی هوا خودداری شود.