پخش زنده
امروز: -
ناشر حوزه کودک و نوجوان گفت: ادبیات کهن جزئی از میراث ملی و بخش مهمی از هویت چند هزار ساله فرهنگی ایران است.
محسن طائب ناشر حوزه کودک و نوجوان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، افزود: سابقه ادبیات هنری ایران با سابقه چند هزار ساله، جزو کهنترین ادبیات و میراث ادبی جهان به شمار میرود که باید آن را به نسل جدید منتقل کنیم.
وی با بیان این که ادبیات کهن نیاز به حمایت بیشتری از سوی مسئولان فرهنگی کشور دارد، گفت: ما در جهان صاحب فرهنگی غنی هستیم که باید به تلاش و همکاری نهادهای فرهنگی، این پیشینه چند هزار ساله را در قالبهای مختلفی مانند تئاتر، فیلم، سریال و انیمیشن برای آگاهی بیشتر جامعه داخلی و اطلاع رسانی بین المللی به تصویر بکشیم.
این ناشر حوزه کودک و نوجوان با اشاره به این که خواندن متون ادبیات کهن باعث افزایش مهارت زبانی و تفکر خلاق میشود، افزود: پس از گذشت چهار دهه فعالیت در این حوزه، بیش از شصت اثر در حوزه آثار کهن ادبیات ایران را به زبانی ساده و روان برای گروه سنی کودک و نوجوان منتشر کردهایم.
مدیر نشر پیدایش گفت: در این راستا آثار بزرگانی همچون حافظ، سعدی، مولوی، شمس، عطار و دیگر مفاخر فرهنگی و ادبی ایران زمین با نثر ساده و روان بازنویسی کرده و در اختیار کودکان و نوجوانان قرار دادهایم تا مخاطبان را با مفاهیم اخلاقی و ارزشهای فرهنگی-ملی کشور بیشتر آشنا کنیم.
محسن طائب افزود: نویسندگان کودک و نوجوان در بازنویسی متون کهن بر حفظ لحن این متون تاکید بسیاری دارند تا ضمن حفظ اصل متن، مخاطبان بتوانند به آسانی این آثار را مطالعه کنند.
انتشارات پیدایش در سال ۱۳۶۸ فعالیت فرهنگی خود را در سه حوزه سنی کودک، نوجوان و جوان با هدف تولید آثار متنوع به منظور اثرگذاری بر سلیقه ادبی و بصری کودکان و نوجوانان آغاز کرد که مجموعه ادبیات کهن یکی از آثار این انتشارات است.
قصاید و غزلیات سنایی، خسرو و شیرین، الهی نامه، شاهنامه فردوسی، قابوسنامه، کلیله و دمنه، تاریخ طبری، مثنوی مولوی، گلستان، بوستان و غزلیات خواندنی سعدی، و حکایتهای خواندنی عطار بخشی از مجموعه ۶۰ جلدی ادبیات کهن است که آثار این مفاخر فرهنگی را با زبانی ساده و روان ارائه کرده است.