پخش زنده
امروز: -
مدیر کل تعاون روستایی استان یزد: میوه به اندازه کافی ذخیره سازی و توزیع و برای اطمینان از سازمان مرکزی دو ماشین میوه دیگر نیز ارسال شده است.
دشتی در گفتوگو با خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد گفت: ما سیب و پرتقال به اندازه کافی و در دونوع ذخیره سازی کردهایم و از روز بیست و ششم اسفند نیزشروع به توزیع کردیم.
وی ادامه داد: در شهرستانها ۶۷ غرفه و در شهر یزد هم ۵۲ غرفه از اتحادیه درخواست همکاری دادیم حدود ۲۰ غرفه پای کار امدند.
دشتی گفت: با توجه به ایام قدر و سوگواری حضرت علی (ع) استقبال کمتر شده ولی طرح ما از بیست و شم شروع شده و تا پایان فروردین نیز ادامه دارد.
مدیر کل تعاون روستایی استان یزد گفت: هیچ محدودیتی هم نداریم و میوه به قدر کافی وجود دارد، اما از انجایی که حس کردیم شاید کم بیاوریم بلافاصله از سازمان مرکزی درخواست کرده و دوتا ماشین هم مجددا فرستادند.
دشتی بیان کرد: قیمتهای خرده فروشی خیلی بالا بود و میوههای ما بیست تا بیست و پنج درصد زیر قیمت عرضه شده است.