حلوا ضیابری یکی از حلواهای محلی استان گیلان است؛ که بیشتر توسط زنان ضیابر و صومعهسرا تولید میشود نام این حلوا از نام منطقهای در استان گیلان به نام «ضیابر» گرفته شده است و قدمت آن به بیش از ۵۰۰ سال قبل برمیگردد. در واقع دستورالعمل اصلی حلوا ضیابری اولین بار توسط مردمان این منطقه معرفی شد. این حلوا با نام حلوا لا به لا و حلوای عید گیلان نیز شناخته میشود و برای ایام نوروز یکی از شیرینیهای اصلی گیلانی است
عکاس :عباس عاشوری
تاریخ : ۱۴۰۴/۰۱/۰۱ - ۱۱:۵۱