پخش زنده
امروز: -
معاون پارک علم وفناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر از تلاش برای تسهیل تجاریسازی محصولات دانشبنیان خبرداد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ سید مسعود قریشی، معاون پارک علموفناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیرگفت: پارک علم و فناوری این دانشگاه برای تسهیل تجاریسازی محصولات دانشبنیان، اقدام به انتشار فراخوانی از ۱۴ تا ۲۷ بهمن برای جذب واحدهای فناور و استارتاپی کرد که ۲۲۰ شرکت فناور و ۱۰۰ استارتاپ متقاضی پذیرش پارک علم فناوری دانشگاه امیرکبیر بودند.
قریشی افزود: این برنامه شامل پذیرش استارتاپ و شرکت در چهار سطح پیشرشد، رشدی، رشدیافته و شرکتهای بزرگ است که از بین ۲۲۰ شرکت ۱۳۰ شرکت فناور به مرحله داوری راه یافتند که از این تعداد ۳۰ درصد پذیرش میشوند.
معاون پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: اگر شرکت به معنای واقعی فناور و از استراتژی بازار خوب برخوردار و اعضای آن هم از عضو هیات علمی باشند، در امتیاز دهی داوران به آنها نقش اساسی دارند و در نهایت اگر شرکتی پذیرفته شود، عضو پارک علم و فناوری دانشگاه امیرکبیر میشود و از مزایای پارک هم استفاده خواهد کرد ارائه خدمات توسعه کسب و کار، معافیتهای مالیاتی، مشاورههای کسب و کار و فضای استقرار در پارک علم و فناوری از دیگر مزایایی این رویداد است.
معاون پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این رقابتها از امروز آغاز و تا دو روز دیگر ادامه دارد. فهرست نهایی پذیرفته شدگان ۱۵ اسفند اعلام میشود و در نهایت، از تعداد ۱۳۰ شرکت متقاضی، ۳۵ شرکت در پارک علم فن آوری مستقر خواهد شد.
قریشی همچنین گفت: هفته آینده از ۱۰۰ استارتاپ که در فراخوان ثبت نام کردند ۵۰ درصد پذیرش میشوند. استاتاپها یک تیم هستند که شخصیت حقوقی ندارند و پذیرفته شدگان در مراکز نوآوری دانشکدههای دانشگاه امیرکبیر مستقر میشوند که ما در هشت دانشکده مراکز نوآوری داریم.
وی افزود: فهرست نهایی شرکتها و استارتاپهای راه یافته به مرحله پذیرش نهایی ۱۵ اسفند اعلام میشود.