پخش زنده
امروز: -
با آغاز طرح تشدید بازرسی از واحدهای صنفی در سطح شهرستان مه ولات ۲ واحد صنفی به اداره تعزیرات ارجاع داده شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره صمت شهرستان مه ولات گفت: برای صیانت از حقوق شهروندان، ویژه ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال طرح تشدید بازرسی از واحدهای صنفی از ۲۷ بهمن ماه شهرستان آغاز شده است.
صادق مومن زاده افزود: در این طرح با تیمی متشکل از بازرسان ادارات تعزیرات، صمت، بهداشت، اتاق اصناف و سایر نهادها، بازرسی از واحدهای صنفی با هدف جلوگیری از افزایش غیرقانونی قیمتها، ممانعت از تخلفات افراد سودجو و برخورد قانونی با محتکران و گرانفروشان و متخلفان در حال انجام است.
وی ادامه داد: تا کنون تعداد ۲ واحد صنفی متخلف شناسایی و به تعزیرات حکومتی در هفته گذشته ارجاع شد.
وی گفت: شهروندان محترم درصورت مشاهده هرگونه تخلف از قبیل گرانفروشی کم فرشی احتکار را با شماره تلفن ۱۲۴ و ۵۶۷۲۶۰۸۰ واحد بازرسی و نظارت اطلاع رسانی نمایند.