پخش زنده
امروز: -
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی فاروج گفت: میانگین تولید زعفران در مزارع فاروج ۵۶۰ کیلوگرم در هکتار است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ ابراهیم شمشیری افزود: از راهکارهای اصلی در توسعه کشت زعفران تمرکز بر افزایش بهرهوری بهجای افزایش سطح زیر کشت است که این امر از طریق ارتقای دانش کشاورزان ممکن میشود.
وی گفت: مساحت زیرکشت زعفران در این شهرستان ۳ هزار و ۴۰۰ هکتار میانگین تولید گل در فاروج حدود ۵۶۰ کیلوگرم در هکتار و میانگین تولید نگین در هر هکتار حدود ۶ کیلوگرم است.
امسال وضعیت مزارع نسبت به سال گذشته بهبود پیدا کرد، بهطوری که مجموع تولید گل این شهرستان به حدود یک هزار و هشتصد تن افزایش یافت که این افزایش نسبت به سال قبل بسیار امیدبخش بوده است.
خراسان شمالی از لحاظ سطح زیرکشت و میزان تولید زعفران، بعد از خراسانهای جنوبی و رضوی، رتبه سوم کشوری را دارد، به طوریکه ۹ درصد از زعفران کشور در خراسان شمالی تولید میشود و سالانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ هکتار به مزارع زعفران استان افزوده میشود.