پخش زنده
امروز: -
معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان یزد: با تقویت و توسعه سازمانهای مردم نهاد به سمت برون سپاری به بخش خصوصی برویم.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، علیرضا محمدی در ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان بافق گفت: ستاد ساماندهی امور جوانان بافق با موضوع آسیبهای اجتماعی و سلامت جوانان برگزار شد.
وی، افزود: در این شهرستان پنج سازمان مردم نهاد با موضوعات مختلف در حال فعالیت هستند، اما متاسفانه مرکز مشاورهای که از ورزش و جوانان مجوز داشته باشد، نداریم.
محمدی بیان کرد: راهکار پیشنهادی ما این است که با تقویت و توسعه سازمانهای مردم نهاد به سمت برون سپاری به کسانی که متولی امر هستند، برویم و NGOهایی با موضوع سلامت جسم، سلامت روان و خانواده و فرزندآوری شکل بگیرد.
وی، گفت: در طول سال هم این امکان وجود دارد که از طرحهای آنان حمایت کنیم تا اتفاقات خوبی رقم بخورد.
ایزدیان رئیس اداره ورزش و جوانان بافق گفت: وقتی فعالیتهای ورزشی را طبقه بندی کنیم، ورزشهای قهرمانی بر عهده باشگاهها، ورزشهای پرورشی بر عهده آموزش و پرورش و ورزش شهروندی که ورزش سلامت محور و جامعه محور است بر عهده شهرداریها است.
وی، افزود: سرانه ورزشی شهرستان، طبق آخرین آمارها، یک متر و ۱۶ سانتی متر است که از متوسط استان بالاتر است.
ایزدیان بیان داشت: اینکه فعالیت ورزشی شهرستان پایین است دلیل آن سرانه ورزشی پایین نیست؛ سرانه ورزشی در شهرستان قابل قبول است ولی باید فرهنگ ورزش یین خانوادهها افزایش پیدا کند.
فلاح فرماندار بافق نیز گفت: حضور جوانان باید در این ستاد پررنگتر باشد و دستگاههای مرتبط از جمله شهرداری باید همکاری کنند تا مبلمان شهری و فضای شهری ما برای جوانان ما جذابتر باشد.
وی، افزود: در بحث سلامت و آسیبهای اجتماعی، پیشگیری مقدم بر درمان است و اورژانس اجتماعی باید در این حوزه فعالتر شود.
فلاح بیان داشت: روی فضای مجازی و آگاه سازی از این طریق باید بیشتر کار کنیم و در این راه به قشر جوان و نوجوان در موضوعات مختلف، جهت دهی فکری دهیم.
وی، خاطرنشان کرد: باید جوانان ما برای ایجاد سمنها در زمینههای مختلف فرهنگی، هنری، ورزشی و... پای کار بیایند و بدانند که رویکرد ما در فرمانداری، حمایتی است.
در این نشست همچنین به موضوعاتی از جمله تغذیه مناسب نوجوانان و جوانان، نظارت بیشتر بر فست فودیهای سطح شهر، ساماندهی سالنهای ورزشی برای ورزش جوانان، تاکید بر نرمش صبحگاهی در مدارس، پیاده رویهای خانوادگی و درون سازمانی، افزایش آگاهی بخشی در خصوص مخدرها، استفاده از مشاورها در سطح کارگاهها به صورت مستمر، افزایش آگاهی در بستر فضای مجازی، فرهنگ سازیها و... پرداخته شد.