نخستین همایش هوش مصنوعی و سلامت در البرز
برای اولین بار همایش هوش مصنوعی و سلامت در دانشگاه علوم پزشکی البرز برگزار شد.
به
گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز،رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: همان طور که امام علی (ع) میفرماید: دانش، سلطنت و قدرت است، هر که آن را بیابد، پیروز و موفق میشود. همه باید تلاش کنیم تا از نظر دانش هوش مصنوعی خود را ارتقا دهیم. هم اکنون در دنیا هوش مصنوعی، حرف اول دانش است.
وی به بیانات مقام معظم رهبری اشاره کرد: اگر به لایههای زیرساختی هوش مصنوعی نرسیم ممکن است در دنیا آژانسی برای هوش مصنوعی مثل انرژی اتمی تشکیل دهند و مانع پیشرفت کشور در این زمینه شوندو ما باید در این عرصه پیشتاز باشیم.
او تاکید کرد: نباید از دانش هوش مصنوعی عقب بمانیم مقالهها در این زمینه باید عملیاتی و اجرایی شوند. هوش مصنوعی در حوزه پزشکی در تمام زمینههای پیشگیری، تشخیص و درمان کاربرد دارد و باید تلاش کنیم در این زمینه بیشتر تلاش کنیم. اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی البرز توانمندی در حوزه هوش مصنوعی را دارند و با توجه و حمایت بیشتر نتایج خوبی بدست خواهد آمد.
صیادی گفت: در این سمپوزیوم ۳۲ مقاله و ۵۶ ایده ارسال شد که امروز در چهار قسمت ۱۴ مقاله سخنرانی خواهد شد و از برترین آنها تجلیل میشود.
رحیمی پور معاون پژوهشی استانداری البرز گفت: در سال ۱۴۰۰ مقام معظم رهبری چشم انداز و هدف دانشمندان و پژوهشگران هوش مصنوعی را مشخص کردند و ایشان در دیدار با جمعی از نخبگان و استعدادهای برتر علمی فرمودند: در هوش مصنوعی حداقل باید به ده کشور اول دنیا برسیم. ما از همان روزها قرارگاه هوش مصنوعی را در استان البرز تشکیل دادیم و این فرمان مقام معظم رهبری را لبیک گفتیم.
وی در ادامه افزود: رتبه جهانی کشور ایران در سال ۲۰۲۳ برای شاخص آمادگی هوش مصنوعی، ۹۴ بوده است. یکی از دلایل رتبه پایین ایران میتواند ناشی از نبود سند ملی متقن و مصوب هوش مصنوعی در مقطع زمانی این رتبه بندی بوده باشد.
وی ادامه داد: در تیر ماه سال ۱۴۰۳ سند ملی هوش مصنوعی توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب و ابلاغ شد و امیدواریم شاهد بهبود رتبه کشور در گزارش سال آتی باشیم.