پخش زنده
امروز: -
سرپرست اداره کل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: نحوه انتشار خبر ناهنجاریهای اجتماعی و تاثیر آن بر جامعه دارای اهمیت است که در این رابطه شیوهنامه خاصی تدوین خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان،هومن عظیمی در آیین پایانی ششمین جشنواره رسانههای استان خوزستان اظهار کرد: نحوه بازتاب و پوشش اخبار مرتبط با ناهنجاریها و آسیبهای اجتماعی بسیار حائز اهمیت است.
وی بیان کرد: اغلب کشورهای دنیا برای انتشار خبرهای مرتبط با آسیبهای اجتماعی، الگو و چارچوبی مشخصی دارند تا بهداشت روانی جامعه در معرض خطر قرار نگیرد.
سرپرست اداره کل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی توضیح داد: در نشستهایی که با نظام روانشناسی و وزارت بهداشت داشتیم؛ پیرامون تدوین یک شیوهنامه برای اخبار مرتبط با ناهنجاریهای اجتماعی بحث و گفتوگو شد تا پس از تدوین شیوهنامه، الگویی کاربردی در اختیار رسانهها قرار گیرد.
وی در ادامه سخنان خود بر توجه رسانهها به اصالت منبع خبر و صحت سنجی خبر تاکید کرد.
عظیمی همچنین به مساله ناترازی انرژی به عنوان یکی از موضوعات روز کشور اشاره کرد و گفت: کشور از منابع غنی انرژی برخوردار است و مصرف کشور ما به تنهایی از اتحادیه اروپا بیشتر است از این رو باید در حوزه اصلاح مصرف و بهینه مصرف کردن از طرف رسانهها به منظور فرهنگ سازی تلاش جدی انجام شود.
وی در پایان برگزاری جشنواره رسانههای استان خوزستان را فرصتی برای توسعه و تعالی فرهنگ و مطبوعات استان دانست که ثمرات مثبتی را در پی دارد.
خوزستان ۵۰۰ رسانه دارای مجوز دارد
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان نیز در این آیین، استان خوزستان را یکی از استانهای دارای جایگاه ویژه در حوزه رسانههای نقش آفرین و اثرگذار عنوان کرد.
مجید منادی ادامه داد: با وجود نقش رسانههای استان، اما منابع و توجه لازم نسبت به آنها صورت نمیگیرد لذا از وزارت ارشاد درخواست میشود نسبت به این مساله توجه جدی داشته باشد.
وی به برگزاری رویدادهای فرهنگی متعدد در استان نیز اشاره کرد و گفت: در حوزه رسانه با توجه به ظرفیت آن، کمتر رویدادی برگزار شده است که این عقبماندگی را باید با برپایی رویدادهای متنوع جبران کنیم.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان از همافزایی دستگاهها و نهادهای مختلف برای برگزاری ششمین جشنواره رسانههای استان قدردانی کرد و توضیح داد: بستر خوبی برای رشد و توسعه فعالیتهای رسانهای مهیا است که ضرورت دارد از این فضا صیانت شود.
وی بیان کرد: استان ۵۰۰ رسانه دارای مجوز دارد که در مقایسه با سایر استانها عدد چشمگیری است.
منادی در پایان گفت: هفتمین جشنواره رسانه استان را از امروز با محوریت موضوعات ویژه آغاز میکنیم.
در بخش سرمقاله و یادداشت مرتضی آژند از پایگاه خبری کاوش رتبه نخست، هادی خوش سیما از کاوش اخبار و محمدعلی آذرآیین از نشریه اروند به طور مشترک رتبه دوم و کبری علیزاده و فاطمه عزیزی از روزنامه خوزیها به طور مشترک به رتبه سوم دست یافتند.
در بخش خبر هیچ اثری حائز رتبه نخست نشد و شاهین بهرامی بیرگانی از حبیب خبر محسنآذرآیین از نشریه اروند به طور مشترک رتبه دوم و سروش یوسفی از خبرگزاری ایلنا رتبه سوم این بخش را کسب کردند.
نیلوفر اسکندری و فاطمه عزیزی از نشریه اروند رتبه نخست مشترک، فاطمه عزیزی از نشریه اروند رتبه دوم و بهاره کریمی خاز روزنامه خوزیها رتبه سوم بخش تیتر را از آن خود کردند.
در بخش مصاحبه عاطفه اسماعیلی از خبرگزاری فارس رتبه نخست، سمیه همتپور از خبرگزاری تسنیم و حسن دلیر از نشریه اروند به طور مشترک رتبه دوم و سمیه همتپور از روزنامه کیهان رتبه سوم را به دست آوردند.
در بخش گزارش نیز ایمان مصطفایی از نشریه اروند و حسن احمدی فر از روزنامه قدس به طور مشترک رتبه نخست، عاطفه اسماعیلی از خبرگزاری فارس، کوثر کریمی از خبرگزاری مهر و سروش یوسفی از خبرگزاری ایلنا به طور مشترک رتبه دوم و کامله بوعذار از خبرگزاری ایکنا و فاطمه زالکیان از نشریه اروند به طور مشترک رتبه سوم را دریافت کردند.
در بخش عکس مرضیه حومه بهبهانی از خبرگزاری میزان و فرید حمودی از نشریه اروند با طور مشترک رتبه دوم بخش عکس را از آن خود کردند در رتبه نخست این بخش، داوران هیچاثری را حائز رتبه ندانستند.
مجتبی ناصری از نشریه اروند، فرزاد موسوی از روزنامه خوزیها و مرتضی پورسامانی ار نشریه بامداد زاگرس به ترتیب رتبه اول تا سوم جشنواره در بخش صفحه آرایی و گرافیک را گرفتند.
در بخش ویژه "طوفان الاقصی، این جشنواره محمد مالی و فائزه رحیم مقدم از روزنامه خوزیها و در بخش عکس این جشنواره محمد آهنگر برگزیده شدند.