• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۹۶۷۵۴
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۰
سیاسی » عمومی
دکتر مخبر در مراسم اهدای جایزه فناوری و حکمرانی دکتر روستا آزاد:

امروز وسیله اقتدار در دنیا علم و فناوری است

مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب در مراسم اهدای جایزه فناوری و حکمرانی دکتر روستا آزاد که در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، گفت: امروز ابزارهای قدرت و شیوه حکمرانی در دنیا تغییر کرده و نیروهای توانمند که قدرت حل مساله دارند باید بازیکن اصلی صحنه علم و فناوری در کشور باشند.

امروز وسیله اقتدار در دنیا علم و فناوری استبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما، مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب در مراسم اهدای جایزه فناوری و حکمرانی دکتر روستا آزاد که در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، گفت: امروز ابزار‌های قدرت و شیوه حکمرانی در دنیا تغییر کرده و نیرو‌های توانمند که قدرت حل مساله دارند باید بازیکن اصلی صحنه علم و فناوری در کشور باشند.
دکتر محمد مخبر ضمن تسلیت ایام فاطمیه، با اشاره به تأسیس این جایزه مهم، گفت: اصل جایزه دکتر روستا آزاد کار بسیار مهم و بجایی است و شخصیتی که جایزه به نام وی انتخاب شده می‌تواند موضوع ارتباط حکمرانی و فناوری را نمایندگی کند.

وی زنده یاد روستا آزاد را استادی چند وجهی برشمرد که در کنار شایستگی‌های علمی، یکی از وجوه او فعالیت‌های اجتماعی منحصر به فردش بود و تاکید کرد که زنده یاد روستاآزاد از نخستین کسانی بود که شهید رئیسی در زمان تولیت آستان قدس از وی کمک گرفت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی بعد از انقلاب به کشوری مقتدر در منطقه تبدیل شد، تصریح کرد: اگر زمانی این اقتدار صرفا به دلیل توان نظامی بود، امروز وسیله اقتدار علم و فناوری است. 

وی فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص خیزش علمی را نیز در راستای تداوم همین اقتدار برشمرد و گفت: امروزه با فناوری‌های جدید، حکمرانی‌ها دچار تغییر شده است و باید یک خیزش جدید علمی را در کشور سامان داد. تنظیم گری از صرف دولت‌ها گرفته شده و از طریق سکو‌ها (پلتفرم ها) به جامعه نخبگانی سپرده شده است. به همین دلیل دانشجویان و دانشگاه باید در این مساله پیشرو باشند. 

دکتر مخبر از دانشجویان خواست بازیکنان اصلی مسائل مربوط به هوش مصنوعی و فناوری‌های جدید باشند چرا که حل مشکلات مختلف کشور از طریق همین جامعه نخبگانی است. 

وی همچنین تاکید کرد: یکی از دلایلی که برخی مسائل در کشور حل نمی‌شود این است که گاهی افراد و عناصر توانمند که قدرت حل مساله را دارند بازیکن اصلی نیستند و همانطور که رهبر معظم انقلاب فرموده اند باید از ظرفیت عظیم نخبگان در سراسر کشور برای حل مسائل کشور استفاده کرد.

دکتر مخبر وجود نیروی جوان و با انگیزه در تمام جغرافیای ایران را یکی مزیت‌های بزرگ کشور عنوان کرد و افزود: اگر چه مشکلات متعددی داریم، اما ظرفیت‌های بزرگی هم برای حل آنها وجود دارد که می‌توان با استفاده از آنها آینده‌ای درخشان را برای ایران رقم زد.
امروز وسیله اقتدار در دنیا علم و فناوری است
گفتنی است در این مراسم که معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، رئیس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ها، رئیس دانشگاه صنعتی شریف و جمع زیادی از مدیران و اساتید دانشگاهی حضور داشتند، جوایز ویژه این رویداد به برگزیدگان اهدا شد.
بر اساس این گزارش جایزه فناوری و حکمرانی روستا آزاد از مهرماه سال گذشته به مناسبت بزرگداشت دکتر روستا آزاد، رئیس اسبق دانشگاه صنعتی شریف آغاز به کار کرد و طی فراخوانی از ۵ هزار دانشگاه و صد‌ها شرکت دانش بنیان برای ارسال طرح‌ها دعوت شد که در نهایت و با داوری آثار، ۵ اثر حائز دریافت جایزه شناخته شدند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهار آتش‌سوزی تالار الماس شرق آستانه‌اشرفیه
تخریب بیش از ۱۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در منطقه کرشت پردیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کسب رتبه دوم عمرانی آذربایجان شرقی حاصل تعامل دستگاه‌های اجرایی
جرم انگاری اعتراض به نسل کشی در انگلیس
رونق خرید کالا‌های دست دوم برای هدیه کریسمس
اجبار به غنی‌سازی صفر مذاکره محسوب نمی‌شود
افزایش معافیت مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان
اسناد جدید پرونده اپستین ترامپ را بیشتر تحت تاثیر قرار می‌دهد
حبس هشتاد هزار مهاجر در انبار‌های اداره مهاجرت آمریکا
ترامپ تهدید کرد مجوز پخش شبکه‌های تلویزیونی بزرگ را لغو می‌کند
احتمال تعطیلی تنها کارخانه تولید بالگرد در انگلیس
پیش بینی بارش های پراکنده برف در ارتفاعات شرقی سمنان
برگزاری محفل انس با قرآن دانش آموزان کیش در مسجد امام حسن (ع)
صنایع دریایی بدون سفارش ساخت
بسته خبر‌های کوتاه سوم دی ۱۴۰۴
نام‌نویسی داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر از ۲۱ دی
حضور موفق بخش خصوصی در صنعت فضایی
پیروزی تیم فوتسال مس سونگون مقابل عرشیا شهر قدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال ۱۴۰۵
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
اعمال لیلة الرغائب یا شب آرزو‌ها
وضع ورود گردشگران به کشور به شرایط عادی رسیده است
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ دی
بخشنامه جدید فروش محصولات سایپا ویژه خودرو فرسوده
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
قوه قضائیه آماده برخورد با متخلفان حوزه تنظیم بازار و احتکار
حریفان احتمالی ایران پیش از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶
محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته
پاسخ کوبنده ایران به غربیها: «غنی سازی صفر» درکار نیست
قهرمان جوجیتسو ایران درگذشت
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)