الزام استفاده از خمیر مایه در پخت نان واحدهای نانوایی استان بوشهر
سرپرست معاونت بازرسی و نظارت اداره کل صمت استان بوشهر گفت: تمام واحدهای نانوایی ملزم به استفاده از خمیرمایه در پخت نان هستند.
بهگزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر؛ رضا دریس بیان کرد: بر اساس ابلاغ مصوبه کارگروه گندم، آرد و نان استان در تاریخ ۹ مهر ۱۴۰۳، تمام واحدهای نانوایی در سراسر استان ملزم به استفاده از خمیر مایه برای پخت نان با کیفیت هستند و در غیر اینصورت با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.
وی افزود: استفاده از خمیرمایه در نان باعث میشود تا عمل ورآمدن در نان صورت گیرد و مخمر با ایجاد گاز کربنیک باعث میشود تا نان حاصل دارای بافت اسفنجی یکنواخت باشد و به علت حجم گرفتن خوب و توزیع حبابهای هوا در آن به راحتی عمل پخت صورت میگیرد و مانع پخت مقطعی و خمیری بودن یا سوختگی سطح نان میشود.
سرپرست معاونت بازرسی و نظارت اداره کل صمت استان تاکید کرد: گشتهای مشترک بازرسی با حضور صمت، مرکز بهداشت، تعزیرات حکومتی و سایر دستگاههای نظارتی در سراسر استان برنامهریزی شده و در حال اجرا است تا بهصورت دقیق از تخلفات ناشی از رعایت نکردن اجرای قوانین و مقررات جاری در واحدهای صنفی جلوگیری کند.