پخش زنده
امروز: -
معاون هماهنگی امور اقتصادی آذربایجان غربی گفت: با توجه به اهمیت مدیریت پخت، توزیع به موقع نان و رضایتمندی شهروندان، مجوز صدور پروانه برای فعالیت ۱۶۹ متقاضی نانوایی آزادپز در استان صادر شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مهاباد؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی آذربایجان غربی در حاشیه پنجمین کارگروه گندم، آرد و نان استان گفت: با توجه به اهمیت مدیریت پخت، توزیع به موقع نان و رضایتمندی شهروندان مجوز صدور پروانه برای فعالیت ۱۶۹ متقاضی نانوایی آزاد پز در استان صادر شده است.
جواد کرمی افزود: برای کاهش صفها و به صفر رساندن آن و جلوگیری از هدر رفت زمان شهروندان در تهیه نان مقرر شد تا صدور مجوز برای افراد متقاضی در دستور کار اتحادیه نانوایان قرارگیرد.
کرمی اظهارکرد: فعالیت واحدهای نانوایی آزاد پز با ایجاد رقابت منجر به تولید نان با کیفیت میشوند و نان مرغب و خوب و با کمترین ضایعات به دست شهروندان میرسد.
وی با بیان اینکه هماکنون هیچ مشکلی در زمینه تهیه و تولید آرد در استان وجود ندارد، گفت: از شش ماه قبل، درجهبندی کارخانههای تولید آرد در رأس برنامههای کارگروه گندم و آرد و نان استانی بود که امروز پس از بررسیها و ارزیابیها درجهبندیها بررسی شد که روندی روبه رشد در ارتقای کیفیت تولید در کارخانهها را شاهد هستیم.
کرمی افزود: بسیاری از واحدها در سالهای قبل در درجههای دو و سه قرار داشتند که امسال پس از شش ماه با رشد و تغییرات مطلوب اقدام به تولید آرد باکیفیت کردهاند و مقرر شد براساس درجهبندی، گندم در اختیار این صنف قرار گیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی گفت: تشدید بازرسیها هم که در جلسه قبل کارگروه مورد تأکید بود مجدد بررسی و بر استمرار آن تأکید شده است.
بررسی درخواست مجور نانواییهای آزاد پز در آذربایجان غربی، بررسی تخصیص گندم و درجهبندی کارخانجات تولید آرد، بررسی آنالیز قیمت نان کامل و قیمت نانهای یارانهای و گزارش لیست واحدهای آزاد پز استان از موضوعهای دستور کارگروه آرد و نان استان بود که در باره آنها گفتگو شد.