پخش زنده
امروز: -
کارخانجات صنایع غذایی خراسان رضوی، با کمتر از ۴۰ درصد ظرفیت اسمی خود فعالیت میکنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: در خراسان رضوی باتوجهبه کیفیت گوجه تولیدی تقاضا برای این محصول بالااست، اما میزان تولید متناسب باظرفیت کارخانه نیست.
مجید رضایی افزود:از طرفی با توجه به هزینههای حمل و نقل خرید از استانهای دیگر نیز هزینه تمام شده را افزایش میدهد.
وی گفت: ظرفیت ۳۴ کارخانه آرد استان حدود ۲.۴ میلیون تن است، اما برای تأمین نیاز داخل استان ۷۰۰ هزار تن گندم تبدیل به آرد می شود این یعنی ظرفیتهای ایجادشده بیش از نیاز هستند.
او با بیان اینکه از سال ۹۲ قرار شد صدور پروانه بهرهبرداری به عهده جهاد کشاورزی باشد افزود: اخیرا باتوجهبه مشکلات ارزی که وجود داشت و جهاد کشاورزی نتوانست به برخی از این صنایع تخصصی ارز بدهد، برخی از آنها برای استفاده از منابع و تأمین ارز مورد نیاز خود دوباره به سمت صنعت، معدن و تجارت بازگشتند.
وی گفت: در برخی موارد که در حوزههای تخصصی جهاد کشاورزی است، مثل تولید عرقیجات و بستهبندی گیاهان دارویی اداره صمت اقدام به صدور جواز و پروانه بهرهبرداری میکند.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان ورود تکنولوژی جدید را راهکاری برای کاهش هزینهها دانست و گفت: مدیران صنایع باید مصرف انرژی وهزینههای خود را کم کنند.
اوافزود: در صنایع ما برخی از کارها هنوز بهطور دستی انجام میشودو میتوان با ورود فناوری ۸ تا ۱۲ درصد به کاهش هزینه کمک کرد.