پخش زنده
امروز: -
دبیر ستاد اربعین جمعیت هلال احمر گفت: سال گذشته موکب داران از وضعیت توزیع دارو اعلام نارضایتی کردند، به همین علت امسال تصمیم گرفته شد که بر روی بستههای دارویی، شناسنامه موکب نوشته شود تا داروها بدون اتلاف وقت و با سرعت به موکبهای درمانی ارسال شوند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سعید اوحدی گفت: موکبهایی که میخواهند به صورت خودجوش در حوزه درمانی ورود پیدا کنند، باید درخواست خود را در سایت مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر ثبت کنند تا ستاد بازسازی عتبات برای آنها شناسنامه یا مجوز موکب درمانی صادر کنند.
این مقام مسئول افزود: سال گذشته برای اولین بار، مدیران جمعیت هلال احمر در ۱۳ استان به همراه امکانات لجستیکی و پشتیبانی، آمبولانس، خودروی امدادونجات و بستههای دارویی در مراسم اربعین حضور داشتند.
دبیر ستاد اربعین جمعیت هلال احمر گفت: امسال مدیران جمعیت هلال احمر در ۱۸ استان اعلام آمادگی کردند که به صورت خودکفا در ایام اربعین خدمات رسانی کنند.
اوحدی افزود: سازمان داوطلبان هلال احمر مسئولیت اجرای پویش مرهم زائر، طرح زائریار و طرح شیفتگان حضور در اربعین را بر عهده دارند و اجرای این ۳ طرح از نقاط قوت سال گذشته بود.
وی گفت: در پویش مرهم زائر، مردم داروهای سالم و مازاد بر مصرف خانگی و داروهایی که شرایط نگهداری خاصی ندارند، به شعب خانههای هلال و پایگاههای جمعیت هلال احمر در سراسر کشور تحویل میدهند و سپس این داروها توسط کارشناسان داوطلب و متخصص داروسازی بازبینی و دسته بندی میشوند.
این مقام مسئول افزود: در طرح زائریار، سازمان داوطلبان تعدادی صندلی چرخ دار را برای زائرانی که دچار مشکل میشوند و یا کهولت سن دارند، در یک زمان بندی مناسب استفاده میکنند.
دبیر ستاد اربعین جمعیت هلال احمر گفت: در طرح شیفتگان حضور در اربعین، سال گذشته با هماهنگی کمیته امداد و سازمان بهزیستی، حدود ۱۰ هزار زائر سال اولی برای شرکت در مراسم اربعین به کربلا مشرف شدند.