پخش زنده
امروز: -
«کودک آزاری» بیشترین مورد تماس های گرفته شده با اورژانس اجتماعی بوده که اکثریت در قالب خانواده های گرفتار در دام اعتیاد رخ داده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره بهزیستی قوچان گفت: ویژگی مهم اورژانس اجتماعی به فوریت و در دسترس بودن است که کودک آزاری، خودکشی، همسرآزاری و افرادی که در شرایط حاد قرار گرفته اند در ردیف اولویت های رسیدگی این شهرستان قرار دارد.
مرتضی ترنیکی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته بهزیستی اظهار کرد: برخی آسیب های اجتماعی افزایش پیدا کرده اما بیشترین مراجعه و تماس در قوچان به «کودک آزاری» اختصاص دارد که اکثر پرونده های این حوزه در قالب خانواده های دارای اعتیاد است.
وی با یادآوری اینکه ٣٠ مورد جداسازی کودکان از خانواده در زمینه «کودک آزاری» انجام شده است، افزود: امکان برگشت کودکان به خانواده ها وجود دارد اما به شرطی که مثلاً اگر خانواده درگیر اعتیاد شده اند نسبت به ترک اقدام کنند و رفتار آرام و به دور از خشونت داشته باشند که بهزیستی پس از انجام تحقیقات کامل زمینه برگشت کودک را فراهم می کند.
ترنیکی با اشاره به اجرای طرح همیار مادر و کودک برای ۵٠ نفر از افراد تحت پوشش این شهرستان با اختصاص اعتباری بیش از ٢٧ میلیون و ۵٠٠ هزار تومان گفت: بیشتر آموزش های ارائه شده برای زنان باردار و دارای کودکان خردسال بوده است که در زمینه دلبستگی، وابستگی و تربیت فرزند انجام می شود.
وی یادآور شد: در راستای مشارکت اجتماعی زنان بهمنظور پیشگیری، آموزش هایی توسط روانشناسان و مددکاران متخصص به خانواده های در معرض آسیب به ویژه معضل خودکشی در سه محله قوچان داده شده است.
ترنیکی با اشاره به اینکه سال گذشته ٧١٧ خانواده دارای زن سرپرست خانوار در این شهرستان ٨۶۵ میلیون تومان مستمری دریافت کرده اند که این تعداد در سال جاری به ۶۶١ نفر با مستمری ۵٢۵ میلیون تومان کاهش یافته است، بیان کرد: امسال ۵۶ زن سرپرست خانوار باز توان شده و از چرخه حمایت خارج شدند که علاوه بر پرداخت تسهیلات ١۵٠ میلیون تومانی به هرکدام از آن ها، برای ١٩ نفر به هر کدام ١٨ میلیون تومان کمک بلاعوض و برای ١٢ نفر هم ٢۴٨ میلیون تومان کمک هزینه ودیعه مسکن پرداخت شده است.
وی تأکید کرد: این شهرستان دارای ١١ پرونده خانواده دارای سه قلو و بیشتر بوده که ماهیانه ٢۶ میلیون و ۴٢۶ هزار تومان مستمری دریافت می کنند و برای ١۶٢ پرونده خانواده های دارای دوقلو هم ٣٢٠ میلیون تومان ماهیانه پرداخت شده است.