پخش زنده
امروز: -
پیش بینی می شود بیش از ۳۱ هزار تن زردآلو درآذربایجانغربی برداشت شود.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ معاون بهبودتولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی با اشاره به آغاز برداشت زردآلو در استان گفت: پیش بینی میشود امسال بیش از ۳۱ هزار تُن محصول در استان برداشت و روانه بازار مصرف شود.
علی دیانتی افزود: ۷۰ درصد از محصول تولید شده زردآلو در استان به صورت تازه خوری مصرف شده و ۳۰ درصد در صنایع تبدیلی و به صورت خشکبار استفاده میشود.
دیانتی، با اشاره به اینکه سه هزارو ۷۵۰ هکتار از باغهای استان مربوط به این محصول است، اظهارکرد: ارقام بومی عسگرآباد، اردوباد، شاهرودی، نصیری، تبرزه، شکر پاره و سفید ارومیه جزو ارقام زردآلوهای تولیدی باغهای آذربایجانغربی است.
وی، با بیان اینکه بخش زیادی از این محصول در باغهای شهرهای ارومیه، خوی، سلماس، ماکو و شاهیندژ تولید میشود، گفت: شهرستان ارومیه با تولید ۱۶ هزارتن زردآلو که بیش از نیمی از مجموع تولید استان را در بر میگیرد، به عنوان قطب تولید این محصول در استان محسوب میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی آذربایجانغربی افزود: بخشی از محصول نیز به صورت تازه خوری و خشکبار به سایر استانهای کشور وکشورهای همسایه صادر میشود.
دیانتی تصریح کرد: زردآلوی تولیدی استان به دلیل تلاش تولیدکنندگان برای تولید محصول ارگانیک و استفاده نکردن باغداران از انواع کودها و سموم شیمیایی از رنگ و طعم خاصی برخوردار بوده و همواره مورد توجه خریداران است.