پخش زنده
امروز: -
۱۹۰ تن گوشت قرمز از کشتارگاههای دام شهرستان طرقبه و شاندیزاستحصال شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیزگفت: نظارت در کشتارگاههای دام شامل بازرسی قبل از کشتار (بررسی سلامت دام زنده)، حین کشتار و پس از کشتار (بررسی و تایید سلامت لاشه) میباشد و لاشهی استحصالی از نظرلحاظ بیماریهای ویروسی، باکتریایی، انگلی، کتوز، کاشکسی و مسمومیت مورد بازرسی قرار میگیرد.
دکتر علیرضا قدرتی، افزود: علاوه بر بازرسیهای ذکر شده، نگهداری گوشت قرمز در دمای ۴-۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۴ ساعت (اتاق پیش سرد) در راستای کاهش ph گوشت و از بین رفتن عوامل بیماری زا از جمله عامل تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از مهمترین موارد در کشتارگاههای دام است.
قدرتی گفت: از ابتدای سال هشت هزار راس دام سبک در کشتارگاهها دام طرقبه شاندیز، ذبح و منجر به استحصال ۱۹۰ تن گوشت قرمز با مهر و برچسب دامپزشکی شده است.