پخش زنده
امروز: -
ارزش غذایی گوشت منجمد با گوشت گرم تفاوت زیادی ندارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رییس شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور ضمن توصیه به خرید گوشت قرمز مورد نیاز همشهریان از مراکز عرضه مجاز، که گوشت استحصالی کشتارگاه را عرضه می کنند گفت:گوشتهای منجمد، چون مانند گوشت گرم در کشتارگاه استحصال و بسته بندی میشوند و قیمت مناسب تری دارند و در صورتی که فرایند انجماد بصورت کامل یعنی طی ۸ ساعت در دمای منفی ۳۸ درجه سانتی گراد انجام شود عناصر و ویتامینهای آن تغییر زیادی نمیکند و ارزش غذای آن با ارزش غذایی گوشت گرم تفاوت زیادی ندارد.
دکتر علی سلیمانی افزود: در هنگام خرید گوشت منجمد خارجی یا داخلی به برچسب روی بسته بندی و تاریخ تولید و زمان نگهداری آن دقت و از متصدی خواسته شود تا گوشت با استفاده از اره مناسب به قطعات کوچکتر برای نگهداری در فریزر خانگی تقسیم شودو تا دو یا سه ساعت قبل از پخت از حالت انجماد خارج نشود.