تدوین و تجدید نظر بیش از ۹۰۰ استاندارد ملی در کشور
معاون تدوین و ترویج استاندارد سازمان ملی استاندارد گفت: سال گذشته ۹۱۶ استاندارد ملی مورد تدوین و تجدید نظر قرار گرفته که بیانگر حضور حداقل ۱۰ هزار نفر متخصص در کمیسیونهای فنی تدوین این استانداردها است.
پرویز درویش در مصاحبه اختصاصی با تحریریه صنعت
خبرگزاری صدا و سیما با بیان این مطلب افزود: استانداردسازی به عنوان رکن اصلی زنجیره ارزش استاندارد در ارزیابی، انطباق، اندازه شناسی و تایید صلاحیت شناخته شده است.
وی ادامه داد: استانداردها زبان مشترک و مورد تفاهم تولید کننده، ارائه دهنده خدمت، ناظر دولتی و مردم به عنوان مصرف کننده نهایی است که یکی از اهداف سازمان استاندارد اشاعه فرهنگ استاندارد و اولویت دهی به استانداردها در اجرای فرایندهای خدمات رسانی است.
معاون تدوین و ترویج استاندارد سازمان ملی استاندارد ادامه داد: تاکنون ۳۵ هزار و ۴۳۷ استاندارد ملی در کشور تدوین شده که این استانداردها حاصل تلاش گروههای ذینفع در ۳۸ کمیته ملی است.
وی افزایش حضور و مشارکت در حوزه استانداردسازی را نیازمند فرهنگ سازی و توانمندسازی نیروهای متخصص دانست و گفت: نظام استانداردسازی نیازمند استفاده از نیروهای متخصص در استفاده و کاربری استانداردهاست که بتوانند در راستای افزایش آگاهی عامه مردم در زمینه استانداردسازی فعالیت کند.
به گفته وی در سال گذشته ۲۲ هزار و ۶۳۲ مدیر کنترل کیفیت در سراسر کشور تحت نظارت و آموزش سالانه سازمان استاندارد بوده اند.
درویش با اشاره به همراهی دستگاههای اجرایی به عنوان ذینفعان کلیدی استانداردسازی در کشور گفت: سال گذشته برای اولین بار سازمان ملی استاندارد به عنوان ارزیاب عملکرد دستگاهها در زمینه استانداردسازی تعیین شد و ۱۰۷ دستگاه اجرایی مورد ارزیابی قرار گرفت.