پخش زنده
امروز: -
محمد جواد لاریجانی کارشناس ارشد مسایل سیاسی ، میدان را برای بازگشت همه، حتی کسانی که در فتنه بودند باز دانست و راه آن را جبران عملکرد گذشته و اذعان به اشتباه دانست.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، در برنامه گفتگوی ویژه خبری یک شنبه شب شبکه دوم سیما، آقای محمد جواد لاریجانی، کارشناس ارشد مسائل سیاسی، فتنه 88 را مصداق کامل کودتای تمام عیار سیاسی علیه نظام اسلامی دانست و گفت: معنای بصیرت یعنی مردم فهمیدند که مسئله چه بود.
وی افزود: مسئله این بود که دولت های غربی می خواستند این نظام را سرنگون و به جای آن دیکتاتوری سکولار توسری خور بگذارند.
لاریجانی تصریح کرد: ما قوی ترین دموکراسی را در منطقه داریم در حالی که پیشرفته ترین کشور از نظر علمی، دارای قوی ترین توان دفاعی و تاثیرگذارترین کشور منطقه هم هستیم لذا مردم متوجه شدند که می خواهند چنین دستاوردهای عظیمی را از ما بگیرند.
این کارشناس ارشد مسائل سیاسی در ادامه گفت: تخاصم غرب صهیونی علیه ما دو ریشه مهم دارد، اول موضوع فرهنگی، فکری غرب، چرا که غرب هم نژادپرست است، هم خود بزرگ بین و دوم منافعی است که آنها برای خودشان برای قرنها در منطقه تعریف کرده و خود را مالک چاههای نفت می دانند.
وی افزود: ما نباید دشمن را دست کم بگیریم، اگر جایی آنها علیه ما اقدام نکردند، به علت ضرر داشتن برای خودشان بوده است و از طرف دیگر ما باید به قدرت بازدارندگی خود اتکا کنیم که 9 دی یک نمونه از آن است.
آقای لاریجانی در مورد کودتا خواندن فتنه 88 گفت: کودتا زمانی است که گروهی امکانات یک نظام را علیه آن به کار گیرند، در این مورد هم عده ای شور و هیجانات انتخاباتی را ضد نظام به کار گرفتند که مصداق کودتای سیاسی و سرمایه گذاری عظیمی هم روی آن انجام شده بود.
وی افزود: من سفری رسمی چند ماه قبل از انتخابات 88 به فرانسه داشتم و با یکی از وزیران آنجا گفتگو کردم، وی در مورد انتخابات گفت که اتحادیه اروپا به این نتیجه رسیده است که هر کسی غیر از احمدی نژاد، این حرف خیلی بوی فتنه می داد و به معنی دخالت و به معنی این است که هر کاری می کنیم تا احمدی نژاد سرکار نیاید.
لاریجانی تصریح کرد: 9 دی جشن پیروزی بود چرا که این حادثه خود به خود در مسیر اضمحلال قرار گرفته بود و فتنه 88 جمهوری اسلامی را قوی تر از گذشته کرد و غرب متوجه شد که این جمهوری قله بلندی است که هر روز پرده تازه ای از آن برداشته می شود.
وی به انتخابات امریکا اشاره کرد و گفت: برخی خواص در فتنه نقش فعال داشتند که تاسف بار است، در حالی که ما شاهد بودیم وقتی در زمان بوش پسر اختلافی در انتخابات آن کشور ایجاد شد، در نهایت الگور برای حفظ حیثیت امریکا پیروزی بوش پسر را قبول کرد.
لاریجانی افزود: ورود به چنان معرکه ای خیانت عظیم به ملت و منافع ملی ما بود.
وی آغاز این انحراف را از دوران اصلاحات دانست و تصریح کرد: در آن دوره گروهی پیدا شدند و گفتند اسلام دین حوزه خصوصی است و حکومت باید سکولار باشد، البته کسی جلوی نظر را نمی گیرد ولی این افراد حق ندارند در نظام اسلامی و با استفاده از امکانات آن، علیه اسلام و نظام مشروع فعالیت کنند که این در قوانین اسلام مصداقی از گناهان بزرگ است.
این کارشناس ارشد مسائل سیاسی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: غرب در برخورد با کسانی که نظامشان را تهدید می کند، رحم ندارد ولی ما در اینجا شاهد 10 تا 11 شهید نیروهای انتظامی امنیتی و نیز 7 تا 8 نفر از مردم بی گناه بودیم که نشان دهنده مدیریت شگفت انگیز فتنه و نیز برخورد با صبر و بدون هدف انتقام گیری قوه قضائیه بودیم.
وی افزود: 9 دی مانند دفاع مقدس باید زنده بماند تا نسل های بعدی بدانند که این انقلاب چه گردنه هایی را طی کرده است.
لاریجانی با تقدیر از صدا و سیما گفت: امروز تشکیلات رسانه ای صدا و سیما رکن اساسی در مبارزه با فتنه بوده و نقش بسیار مهمی در طول انقلاب ایفا کرده است، اگر چه ممکن است اشکالاتی داشته باشد ولی انصافا خدماتی که این رسانه به ملت ما کرده بسیار زیاد است و قابل مقایسه با اشکالاتی که گاهی پیش می آید نیست.
وی در ادامه افزود: امروز که بحث محاصره اقتصادی مطرح است، علت آن ایستادگی جلوی سلطه غرب است نه به خاطر موشک یا سانتری فیوژهای ما از این رو فهمیدن این نکته ما را به اقتصاد مقاومتی به عنوان بصیرت امروز می رساند.
لاریجانی تصریح کرد: البته میدان برگشت برای همه باز است و حتی کسانی که در فتنه بودند نباید فکر کنند که آخر خط است بلکه بهترین راه جبران و عنوان این است که اشتباه کردیم.
وی با اشاره به روابط با دیگر کشورها گفت: غرب سیاستش را نسبت به ما عوض نکرده از جمله این که در جریان سفر هیئت پارلمانی اروپا به ایران،آنها با گستاخی و بدون اطلاع میزبان با کسانی که در فتنه نقش داشته، محاکمه و محکوم شده بودند ملاقات می کنند از این رو ما باید مثل کوه مقابل آنها بایستیم ولی حرف زدن عیب ندارد، بلکه مهم آنچه می گوییم است.
وی افزود: من با اصطلاح برد-برد مشکل دارم چرا که وضعیت کنونی مانند آن است که دزدی به خانه ما آمده، اموال ما را گرفته و در خانه ایستاده است، برد-برد یعنی دو طرف همدیگر را قبول دارند، راه و راهبرد ما در مذاکره باید دفع تجاوز باشد، اگر ما یک میلی متر عقب بنشینیم آنها 5 متر جلو می آیند ولی این کار دیپلماسی خاصی می خواهد که ویژه انقلاب اسلامی است.
لاریجانی با اشاره به پیام امام (ره) به گورباچف تصریح کرد:ما باید سخن خود را به دنیا عرضه کنیم کاری که در آن مشکل داریم.
9 دی ، یادآور اتکا به قدرت بازدارندگی ملت
کارشناسی ارشد مسائل سیاسی گفت: 9 دی مانند دفاع مقدس باید زنده بماند تا نسل های بعدی بدانند که این انقلاب از چه گردنه هایی عبور کرده است .
محمد جواد لاریجانی فتنه 88 را مصداق کامل کودتای تمام عیار سیاسی علیه نظام اسلامی دانست و افزود: مسئله این بود که دولت های غربی می خواستند این نظام را سرنگون و به جای آن دیکتاتوری سکولار توسری خور بگذارند و معنای بصیرت یعنی این که مردم فهمیدند مسئله چه بود.
لاریجانی اضافه کرد: ما قوی ترین دموکراسی را در منطقه داریم پیشرفته ترین کشور از نظر علمی، دارای قوی ترین توان دفاعی و تاثیرگذارترین کشور منطقه هم هستیم و مردم متوجه شدند که می خواهند چنین دستاوردهای عظیم را از ما بگیرند.
این کارشناس ارشد مسائل سیاسی گفت: خصومت غرب صهیونیست علیه ما دو ریشه مهم دارد که اولین آن وجه فرهنگی و فکری است به این معنی که غرب هم نژادپرست است و هم خود بزرگ بین .
جواد لاریجانی افزود: دومین ریشه خصومت غرب با ما منافعی است که آنها در طول قرنها برای خود تعریف کرده اند و خود را مالک چاههای نفت منطقه می دانند.
وی اضافه کرد: بر اساس همین ریشه های خصومت ، اگر جایی غرب علیه ما اقدام نکرده ، به علت ضرری بوده که برای خودش داشته است بنابراین ما نباید دشمن را دست کم بگیریم بلکه باید به قدرت باز دارندگی ملت اتکا کنیم که 9 دی نمونه ای از آن است.
جواد لاریجانی در تشریح این که چرا فتنه 88 را کودتا می داند گفت: کودتا زمانی است که گروهی امکانات یک نظام را علیه آن به کار گیرد و در فتنه 88 هم عده ای شور و هیجانات انتخاباتی را ضد نظام به کار گرفتند و براین اساس مصداق کودتای سیاسی محسوب می شود و سرمایه گذاری عظیمی هم روی آن شده بود.
وی افزود: چند ماه قبل از انتخابات 88 سفری رسمی به فرانسه داشتم و با یکی از وزیران آن کشور گفتگو کردم، وی در مورد انتخابات گفت" اتحادیه اروپا به این نتیجه رسیده است که هر کسی غیر از احمدی نژاد" این حرف خیلی بوی فتنه می داد و به معنی دخالت بود و این که "هر کاری می کنند تا احمدی نژاد سر کار نیاید".
لاریجانی9 دی را به نوعی جشن پیروزی دانست و گفت: با حماسه 9 دی ، فتنه 88 که خود به خود در مسیر اضمحلال قرار گرفته بود جمهوری اسلامی را قوی تر از گذشته کرد و غرب متوجه شد که این نظام قله بلندی است که هر روز پرده تازه ای از آن برداشته می شود.
وی افزود: در انتخابات امریکا وقتی در زمان بوش پسر اختلافی در انتخاباتشان به وجود آمد ، الگور (رقیب بوش) در نهایت برای حفظ حیثیت امریکا پیروزی بوش پسر را قبول کرد.
جواد لاریجانی به نقش برخی خواص در فتنه 88 اشاره کرد و گفت: برخی خواص در فتنه نقش فعال داشتند که تاسف بار است.
وی تصریح کرد: ورود به چنین معرکه ای خیانت عظیم به ملت و منافع ملی ما بود.
جواد لاریجانی آغاز این انحراف را از دوران اصلاحات دانست و تصریح کرد: در آن دوره گروهی پیدا شدند و گفتند" اسلام دین حوزه خصوصی است و حکومت باید سکولار باشد"، البته کسی جلوی نظر را نمی گیرد ولی این افراد حق ندارند در نظام اسلامی و با استفاده از امکانات آن، علیه اسلام و نظام مشروع فعالیت کنند که این در قوانین اسلام مصداقی از گناهان بزرگ است.
این کارشناس ارشد مسائل سیاسی ادامه داد: غرب در برخورد با کسانی که نظامشان را تهدید می کند، رحم ندارد ولی ما در اینجا شاهد10 تا 11 شهید نیروهای انتظامی امنیتی و نیز 7 تا 8 نفر از مردم بی گناه بودیم که نشان دهنده مدیریت شگفت انگیز فتنه و نیز برخورد با صبر و بدون هدف انتقام گیری قوه قضائیه است .
جواد لاریجانی افزود: البته میدان برگشت برای همه باز است و حتی کسانی که در فتنه بودند نباید فکر کنند که به آخر خط رسیده اند بلکه بهترین راه ، جبران عملکرد گذشته و اذعان به اشتباه است.
وی با تاکید بر لزوم زنده نگه داشتن حماسه 9 دی از رسانه ملی قدردانی کرد و گفت: تشکیلات رسانه ای صدا و سیما نقش بسیار مهمی در طول انقلاب ایفا کرده و رکن اساسی در مبارزه با فتنه بوده است.
جواد لاریجانی افزود: اگر چه ممکن است اشکالاتی وجود داشته باشد ولی انصافا خدماتی که رسانه ملی به ملت ما کرده بسیار زیاد است و قابل مقایسه با اشکالاتی که گاهی پیش می آید نیست.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به روابط با دیگر کشورها گفت: غرب سیاست خود را با ما عوض نکرده است از جمله این که در سفر هیئت پارلمان اروپا به ایران، آنها با گستاخی و بدون اطلاع میزبان با کسانی که در فتنه نقش داشتند و محاکمه و محکوم شده بودند ملاقات می کنند از این رو ما باید مثل کوه مقابل آنها بایستیم .
جواد لاریجانی افزود: حرف زدن عیب ندارد بلکه آنچه می گوییم مهم است.
کارشناس ارشد مسائل سیاسی ادامه داد : من با اصطلاح برد - برد مشکل دارم چرا که وضع کنونی مانند آن است که دزدی به خانه ما آمده، اموال ما را گرفته و در خانه ایستاده است ولی برد-برد یعنی دو طرف همدیگر را قبول دارند.
جواد لاریجانی گفت : راه و راهبرد ما در مذاکره باید دفع تجاوز باشد، اگر ما یک میلی متر عقب بنشینیم آنها پنج متر جلو می آیند بنابراین این کار دیپلماسی خاصی می خواهد که ویژه انقلاب اسلامی است.
وی با اشاره به پیام امام (ره) به گورباچف تاکید کرد: ما باید به دنیا گفتمان خود را عرضه کنیم ؛ کاری که در آن کمبود داریم.
این کارشناس ارشد مسائل سیاسی گفت : امروز علت تحریم ها و محاصره اقتصادی ، ایستادگی ما جلوی سلطه غرب است نه به خاطر موشک یا سانتریفیوژهای ما؛ از این رو فهمیدن این نکات ما را به اقتصاد مقاومتی و بصیرت امروز می رساند.