بسته سلامت؛
تغذیه صحیح در فصل بهار، از دیدگاه طب ایرانی
بر اساس توصیههای طب ایرانی، پیش از هر چیز لازم است از درهم خوری در فصل بهار پرهیز شود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، برای تغذیه در فصل بهار، مصرف مواد غذایی خشک نسبت به چرب، برتری دارد.
در مورد شیرینیها نیز توصیه میشود شیرینیتر استفاده نشود و مصرف شیرینیهایی مانند شیرینی نخودچی و شیرینی برنجی بهتر است.
پرهیز از در هم خوری میوه نیز دیگر توصیهای است که میتواند در فصل بهار، سلامت افراد را به همراه داشته باشد.
در این فصل مصرف غذاهای ساده و دارای اجزای کم، اولویت دارد؛ به عنوان مثال انواع املتها، تخم مرغ، خاگینه ها، هویج یا بادمجان یا کشک که در این فصل به شکل کلهجوش استفاده میشود.
همچنین مواد غذایی نظیر سوپ جو، آش جو و نان جو غذاهای مناسب برای این فصل محسوب میشود.
در میان آجیلها بیشتر فندق و بادام و تا حدودی پسته توصیه میشود و همچنین مصرف تخم کدو، آفتابگردان، تخمه ژاپنی و تخم هندوانه نیز میتواند مفید باشد.
اما توصیه میشود در میان آجیلها هر روز یک مدل آجیل مصرف شود؛ برای مثال یک روز تخمه کدو و روز بعد چند عدد بادام میل شود.
فاصلهگذاری بین مواد غذایی نیز از دیدگاه طب ایرانی مهم است و توصیه میشود بعد از مصرف یک سری آجیل و شیرینی، از صرف غذا پرهیز کنیم.
از سوی دیگر بهتر است همیشه سیر از سر سفره بلند نشویم و هنگام پایان صرف غذا، تا حدودی گرسنه باشیم.
همچنین به یاد داشته باشیم غذاهای حاوی رنگها و طعمهای مصنوعی مانند شیرینیهایی که رنگهای خیلی خاص نظیر قرمز، سبز تند، نقرهای و طلایی دارد، برای بدن مضر هستند.