پخش زنده
امروز: -
رئیس دانشگاه تهران در شورای سیاستگذاری نخستین کنگره بینالمللی قرآن و علم، شش محور اصلی این کنگره را عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر سید محمد مقیمی در شورای سیاستگذاری نخستین کنگره بینالمللی قرآن و علم گفت: «نقش قرآن در علم»، «علم و الهام از قرآن»، «قرآن و شبهات علمی»، «قرآن و علم و فناوریهای نوین»، «قرآن، عقلانیت و ارزشهای اخلاقی» و «علم و حکمت قرآنی» شش محور اصلی کنگره را تشکیل میدهند.
وی با اشاره به آخرین پیشنشست کنگره که در اسفند ماه در دانشگاه تهران برگزار شد گفت: پیشنشستهای دیگری نیز در دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه علوم پزشکی و دانشکدههای مختلف دانشگاه تهران خواهیم داشت.
رئیس دانشگاه تهران همچنین به همکاری مشترک دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران در برگزاری رویدادهای بینالمللی اشاره کرد و و یک نمونه آن را برگزاری جشنواره بینالملل مشترک بین دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران برشمرد.
در این نشست دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز بر سه هدف «نشان دادن عقلانیت و انسانیت و جهانی بودن قرآن»، «اثبات تعامل علم و قرآن» و «پاسخ به شبهات تعارض علم و قرآن» تأکید کرد که در کنگره بینالمللی قرآن و علم باید مدنظر قرار گیرد.
رئیس دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران نیز درباره مهمانان خارجی کنگره بیان داشت: ۱۰۰ اندیشمند بینالمللی از ۴۰ کشور در دهه ولایت در ایران حضور دارند که از ظرفیتها و دیدگاههای ایشان در موضوع کنگره بهرهمند خواهیم شد.
در ادامه عضو شورای سیاستگذاری کنگره بینالمللی قرآن و علم از تهیه فهرست ۱۳۰ نفره از اندیشمندان بینالمللی و اطلاعرسانی به ایشان به منظور جلب مشارکت در این کنگره بینالمللی خبر داد و گفت: گفتگو با این استادان از شش ماه گذشته آغاز شده و لازم است علاوه بر نهایی نمودن حضور اندیشمندان بینالمللی در کنگره، از سفرای کشورهای خارجی و رایزنهای فرهنگی نیز دعوت به عمل آید.
گفتنی است کنگره بینالمللی قرآن و علم روزهای ۳۰ و ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با حضور اندیشمندان داخلی و خارجی در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.