پخش زنده
امروز: -
رئیس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: در قالب طرح بسیج سلامت نوروزی، بازرسی بهداشتی از ۱۶ هزار و ۱۸۰ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی استان انجام شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مریم مرون با اشاره به تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در قالب طرح بسیج سلامت نوروزی و استقبال از ماه مبارک رمضان در خوزستان، گفت: از ۱۵ اسفند ماه سامسال با بیش از ۳۵۰ نفر از کارشناسان بهداشت محیط این دانشگاه کار بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی حساس از قبیل رستورانها اغذیه فروشیها هتلها مهمانپذیرها در نوبت صبح و عصر و حتی ساعاتی از شب درحال انجام است.
وی با بیان اینکه قبل از شروع طرح بسیج سلامت نوروزی آموزش متصدیان صنوف در خصوص رعایت مسائل بهداشتی در دستور کار قرار گرفته است، افزود: این طرح که تا ۲۵ فروردین سال آینده ادامه خواهد داشت، کنترل کیفی آب آشامیدنی و تاسیسات آبرسانی از جمله کلرسنجی و نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی و نمونه برداری از مواد غذایی و همچنین بازدید از کلیه محلهای اسکان مسافران نوروزی پارکها تفرجگاهها توسط این بازرسان به دقت انجام میشود.
مرون ادامه داد: از ابتدای شروع این طرح تاکنون ۱۶ هزار و ۱۸۰ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بازدید و تعداد ۹ هزار و ۳۹۳ اخطار کتبی برای متخلفان از موازین بهداشتی صادر و همچنین ۹۴ واحد صنفی که به اخطار توجه نکرده اند، پلمپ شد.
رئیس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز تاکید کرد: شهروندان به هیچ وجه از دستفروشان مواد غذایی که فاقد صلاحیت بهداشتی هستند خرید نکنند، همچنین با هماهنگیهای به عمل آمده با مقامات قضایی به هیچ عنوان با ناقضان از بهداشت و سلامتی مردم کوتاهی به عمل نخواهد آمد.
وی گفت: از شهروندان و مسافران خواست میشود در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در واحدهای صنفی با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند.