پخش زنده
امروز: -
مدیر غذا معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: باهدف تأمین سلامت غذایی، بازرسیهای سرزده از صنایع و شرکتهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی شهرستان در ایام نوروز تشدید میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، غلامرضا مهشاد گفت: هدف از تشدید بازرسیهای صنایع غذایی و آشامیدنی دزفول در ایام نوروز برای رضایت مندی هرچه بیشتر و اطمینان شهروندان و میهمانان نوروزی از مصرف محصولات باکیفیت و سالم است.
وی افزود: در تعطیلات نورزی همه غرفههای نمایشگاهی که مواد خوارکی و آشامیدنی و همچنین محصولات آرایشی و بهداشتی عرضه میکنند، زیر ذره بین کارشناسان این معاونت قرار خواهند داشت.
مهشاد ادامه داد: تقارن ایام تعطیلات نوروز با بهار قرآن باعث افزایش تقاضا و عرضه ظروف یکبار مصرف میشود که باید به نشان استاندارد و سیب سلامت این محصولات دقت بیشتری کرد.