رئیس اتحادیه بنکداران: قیمت اقلام خوراکی باید کاهش یابد
رئیس اتحادیه بنکداران موادغذایی گفت: قیمت بیشتر مواد غذایی از جمله شکر، برنج، روغن، چای، حبوبات و اقلام پرمصرف باید کاهش یابد.
قاسمعلی حسنی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت : قیمت شکر در مرداد ماه بدون کارشناسی 46 درصد افزایش یافت و هم اکنون در بازار 200 تومان کمتر از قیمت دولتی است.
وی گفت: این افزایش بدون نظر سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و فقط نظر گروه کوچکی بود.
حسنی افزود: قیمت شکر در نرخ 18 هزارگروه کالایی تاثیر دارد و کاهش آن از1900تومان فعلی که کاذب است، قیمت بقیه اقلام را نیز کاهش می دهد.
وی افزود: بیش از یک میلیون تن برنج و هزاران تن حبوبات در انبارها داریم که اگر با کاهش قیمت عرضه نشود ، ماه های آینده دچار مشکل می شود.
رئیس اتحادیه بنکداران افزود : برخی تولید کننده ها چون سال آینده باید به خاطر افزایش حقوق ، مالیات و هزینه سوخت قیمت ها را افزایش دهند از حالا دربرابر کاهش قیمت مقاومت می کنند.
وی گفت : برای نمونه قیمت چای 13 هزار تومان است اما 15 هزار و 300 تومان عرضه می شود که حاشیه سود کاذبی را برای عرضه کننده ایجاد کرده است.
حسنی گفت : جوایز کلانی که برای خرید این محصولات داده می شود از جیب مصرف کننده است.
وی با اشاره به کاهش قیمت ارز گفت : با توجه به فراوانی کالاها در کشور و رکود جهانی و ظرفیت تولید ، قیمت های فعلی واقعی نیست و باید کاهش یابد.
حسنی گفت : قیمت یکی از محصولات در حال کاهش بود که دیروز اعلام شد ، کاهش قیمت نخواهیم داشت و در عمل سد راه کاهش نرخ ها شد.
وی گفت : اتحادیه بنکداران بانک اطلاعاتی از 2300 قلم کالا در زمینه واردات تولید و توزیع دارد که می توان از امکانات این اتحادیه برای قیمت گذاری ها استفاده کرد.
حسنی گفت : قیمت ماهی از 10 هزار تومان به 6 هزار تومان رسیده یعنی 40 درصد کاهش داشته اما تن ماهی تغییر قیمت نداشته و این موارد نیازمند نظارت سازمان حمایت است.