• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۶۵۳۹۳
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۱
مازندران » اجتماعی

ضرب الاجل ۲۰ روزه برای تعیین تکلیف کالاهای انبار شده غرب مازندران

رئیس کل دادگستری مازندران از ضرب الاجل ۲۰ روزه برای تعیین تکلیف کالاهای انبار شده در انبارهای ستاد اموال تملیکی غرب استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رئیس کل دادگستری مازندران در آئین معارفه رئیس جدید دادگستری شهرستان تنکابن گفت: در بازدید از انبار ستاد اموال تملیکی شهرستان تنکابن مشاهده شد که به لحاظ شرایط آب و هوایی بسیاری از این کالا‌ها فاسد و یادر معرض فساد و خراب شدن قرار گرفته اند.

وی افزود: مسئولان تعزیرات حکومتی شهرستان‌های نور تا رامسر و دادستان شهرستان تنکابن را موظف کردیم که دستورات لازم را برای تعیین تکلیف کالا‌ها بویژه فاسد شدنی ها، خودرو‌ها و موتورسیکلت‌ها صادر کنند.

حجت الاسلام اکبری گفت: به همین منظور ضرب الاجل ۲۰ روزه برای تعیین تکلیف کالا‌های انبار شده در انبار‌های ستاد اموال تملیکی غرب استان داده شد.

رئیس کل دادگستری مازندران با اشاره به اینکه بازدید‌های سرزده از روند اجرای تعیین تکلیف کالا‌های انبار شده ستاد اموال تملیکی غرب مازندران تا پایان سال ادامه خواهد داشت، افزود: اگر کوتاهی صورت گرفته شده باشد، دادستان‌ها برخورد لازم را انجام خواهند داد.

او گفت: دستگاه قضایی مسئولیت‌ها و ماموریت‌های بسیار مهمی برعهده دارد که اگر به درستی انجام شود مردم از برکات فراوان برقراری عدالت وگسترش عدل وداد برخوردار خواهند شد.

حجت الاسلام اکبری افزود: در گذشته دادگستری مازندران از استان‌هایی محسوب می‌شد که درصد نارضایتی مردمی بالایی داشت و مردم از اطاله دادرسی و اجرا نشدن احکام به شدت گله‌مند بودند، اما هم اکنون با تلاش جهادی، نظارت‌های مستمر بر عملکردها، برنامه ریزی، قاطعیت وتعامل مناسب با ضابطان خاص وعام جزو ۵ استان برتر ازجهت رضایتمندی مردمی وشاخص‌های عملکردی کمی و کیفی است.

رئیس کل دادگستری مازندران رسیدن به این رتبه را مرهون تلاش جهادی واقدامات موثر قضات و کارکنان دانست و گفت: در زمینه اجرای احکام هم اقدامات خوبی صورت گرفت تا مردم طعم عدالت را با اجرای درست و به موقع حکم بچشند البته تا رسیدن به وضعیت مطلوب در اجرای احکام فاصله داریم، اما برنامه ریزی و اقدامات مهمی صورت گرفته است.

حجت الاسلام اکبری گفت: دو خصیصه مهمی که مقام معظم رهبری همواره بر آن تاکید دارند سلامت و کارآمدی دستگاه قضایی است، ضرورت سلامت دستگاه قضایی بر همگان روشن است هرکسی در هر جایگاهی که قرار دارد باید به بهترین شکل انجام وظیفه کند، چون فساد قضایی و آسیب پذیری مراجع قضایی موجب ناامیدی مردم از وصول به حق خود می‌شود.

رئیس کل دادگستری مازندران افزود: از طرفی ممکن است افراد از همه جهت سالم باشند، اما کارامدی لازم برای انجام امور را نداشته باشند؛ کارکرد و کارایی افراد باید نمایان و به صورت مستمر بررسی ونظارت شود. همچنین با برنامه ریزی، نظرسنجی و اقدامات کاربردی زمینه افزایش کارایی و اثربخشی مجموعه قضایی واداری فراهم شود.

در این مراسم علی ادبی فیروزجائی رئیس سابق دادگستری چالوس به عنوان رئیس جدید دادگستری شهرستان تنکابن معرفی و نبی محسنی بندپی رئیس سابق دادگستری تنکابن به افتخار بازنشستگی نائل و از خدمات وی نیز تقدیر شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴)
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
پوشش ۲۸۰ هزار کیلومتر راه در شش روز اخیر
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
پایان ماراتن مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور در اهواز با قهرمانی خوزستان
زنجان؛ کاروانسرای نیک‌پی یادگار باشکوه دوره صفوی
مسدود شدن محور طبس -اصفهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ آذر ۱۴۰۴
جهش بزرگ در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر؛ احداث بزرگترین نیروگاه خورشیدی زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تداوم بارش باران و برف و کاهش محسوس دما در استان سمنان
بانخبگان: نخبه ایکنولوژی ایران از مسیر علمی خود می‌گوید.
کاهش بیش از ۱۰ درجه‌ای دما در چهارمحال و بختیاری
نشست کارگروه ملی مدیریت پسماند با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور
تمامی محور‌های چهارمحال و بختیاری باز است
غیرحضوری شدن فعالیت برخی مدارس استان سمنان
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی
تجلیل از افتخار آفرینان کنکور سراسری در زنجان
مهمانی فرشته‌ها در زنجان
پایان جشنواره پانتومیم در زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
صادرات غیرنفتی از ۵۴۳ میلیون دلار در سال ۵۷ به ۴۵ میلیارد دلار رسید
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
نگاهی به فیلم‌های امروز تلویزیون
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱۰ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
انحراف اتوبوس در محور رفسنجان–کرمان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)