تغذیه سالم محور اصلی پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر
معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: محور اصلی پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر تغذیه است.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر حسین فرشیدی در مراسم آغاز به کار چهارمین کنگره بین المللی تغذیه افزود: دغدغه تمام بخشهای وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در زمینه پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر تغذیه است.
دکتر فرشیدی با اشاره به استقبال گسترده از برگزاری چهارمین همایش بینالمللی تغذیه گفت: این نشانه موفقیت انجمن علمی تغذیه ایران است.
معاون وزیر بهداشت گفت: سلامت از امنیت غذایی جدایی ناپذیر است.
وی افزود: افزایش پوشش بهداشتی و کاهش بیماریهای غیر واقعی اصلاح تغذیه امکانپذیر است.
دکتر فرشیدی گفت: تغذیه امری سیاسی اقتصادی و اجتماعی است که در آینده کشورها بسیار تاثیرگذار است.
وی افزود: بر اساس اعلام سازمان جهانی غذا منازعات بشری در آینده بر سر آب و غذا خواهد بود.
وی خواهان فرهنگ سازی در زمینه اصلاح تغذیه کشور همچون کاهش مصرف قند و نمک شد.
دکتر فرشیدی بر لزوم برنامهریزی برای تنظیم سفره خانوارها تاکید کرد و گفت: تغذیه سالم باید بر اساس نیازهای خانواده و دسترسی به غذا در اختیار خانوادهها قرار گیرد.
وی افزود: تغذیه درست و علمی موجب کاهش مصرف دارو و افزایش طول درمان در بیماریها و حتی مرگ بیماران باشد.
معاون وزارت بهداشت گفت: باید روش صحیح تغذیه در کشور به گونهای باشد که موجب کاهش بیماریهای غیر واگیر در کشور شود.
دکتر فرشیدی افزایش مصرف سبزیجات و میوه در کشور را ضروری دانست و گفت: عامل خطر ۱۱ میلیون مرگ سالانه در جهان تغذیه نامناسب است که عامل اصلی ۲۰ درصد از مردها در جهان است.
وی اضافه کرد: بر اساس نتایج پویش ملی سلامت بسیاری از مردم از عامل آسیب زا و بیماری پرفشاری خون یا دیابت خود بیخبرند.