پخش زنده
امروز: -
بیش از ۳۰ درصد تولیدات کشاورزی اصفهان مربوط به حوزه دام و طیور است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جها کشاورزی استان اصفهان، تولید سالیانه محصولات دامی استان را بیش از دوهزار و ۳۶۱ هزار تن اعلام کرد و گفت: استان اصفهان بیش از ۱۴ درصد تولید محصولات دامی کشور را به خود اختصاص داده است که در این زمینه طلایه دار است.
حسین ایراندوست، استان اصفهان را یکی از قطبهای مهم تولید محصولات دامی کشور برشمرد و افزود: در بحث شیر خام، تخممرغ، جوجه بومی و بوقلمون رتبه اول کشوری، گوشت قرمز رتبه دوم، گوشت مرغ رتبه چهارم و پنجم را داریم.
معاون بهبود تولیدات دامی استان اصفهان گفت: استان اصفهان خشک و از لحاظ منابع آبی و شرایط گیاهی تحت فشار است و به دلیل سابقهای که دامداران استان دارند و سرمایهگذاریهایی که در این حوزه انجام شده با بهرهگیری از نفوذ دانش در واحدهای دامداری و مرغداری، استان توانسته به لحاظ کمی، تولیدات خوبی داشته باشد و با نظارتهای کیفی مناسبی که در حال انجام است، تولیدات از نظر کیفی سلامت باشند.
وی گفت: بیش از ۳۰ درصد تولیدات کشاورزی استان مربوط به حوزه دام و طیور است، طرح مرغهای تخمگذار را ممیزی و اشکالات ساختاری و سختافزاری را رفع کردیم که باعث شد در بحث تولید تخممرغ رشد قابلتوجهی داشته باشیم.
ایراندوست افزود: همین روند را در مرغهای گوشتی آغاز کردیم و تیم ممیزی با مشارکت نظاممهندسی و دامپزشکی تشکیل دادیم که مرغداریها را بررسی و اصلاح ساختار کنند.
وی گفت: همچنین این فرآیند در گاوداریهای شیری با همکاری دامپزشکی اجرا شد و تلاش بر این است که وضعیت دامداریها به حدی برسد که همه کد IR بگیرند؛ زیرا عمده صادرات محصولات لبنی و شیرخام از استان اصفهان است و یکی از کشورهای مقصد، روسیه است که پروتکلهای سختگیرانهای دارد و رونق تولید بریا آنها بسیار حائز اهمیت است.