بومی سازی «سامانه کنترل مرکزی خانه هوشمند»
متخصصان یک شرکت دانش بنیان ، «سامانه کنترل مرکزی خانه هوشمند» را برای مدیریت مصرف برق ، بومی سازی کردند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از «مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری» ، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان درخصوص هوشمندسازی ساختمان گفت :
اگرچه سامانه های مختلفی در این حوزه در بازار وجود دارد، اما متخصصان این شرکت موفق شدند سامانه های موجود را از لحاظ کارایی و قیمت به چالش بکشند و ضمن بومیسازی این محصولات، فضای کاری جدیدی برای متخصصان تعریف کنند.
اسماعیل منتظری نجف آبادی افزود : «سامانه کنترل مرکزی خانه هوشمند» ، تجهیزات را با یکدیگر تبدیل به شبکه کرده و در فرایند خانه هوشمند، مصرف را ، مدیریت میکند و کاهش مصرف برق را نیز در پی دارد.
وی مهمترین دستاورد این مجموعه دانش بنیان و محصول تولیدی آن را جلوگیری از خروج مقدار زیادی ارز عنوان کرد.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در مورد نقطه تمایز سامانه تولیدی این شرکت با سایر محصولات مشابه گفت : «نقطه تمایز ما در این است که قالبهای تکراری موجود در بازار را که اکثراً یک تغییر در آنها ایجاد شده، مورد استفاده قرار ندادیم و خودمان همه چیز را از پایه طراحی کردهایم. از طرفی هم محصول و هم بسیاری از فرایندهای آن را بومیسازی کردهایم.
اسماعیل منتظری نجف آبادی با اشاره به اینکه سایر شرکتها از بسیاری از ماشینها یا سامانه ایی که از نظر نرمافزار و سختافزار آماده هستند، استفاده میکنند و آنها را توسعه میدهند، افزود : مجموعه ما این سامانه ها را نیز از پایه طراحی و بومیسازی کرده و حتی به نوعی زیرساختهایی را در جهت امنیت بیشتر برای آنها ایجاد کرده ایم.
وی درخصوص جامعه هدف محصولات این شرکت دانش بنیان گفت : جامعه هدف محصول ما تمام ساختمانهایی هستند که داخل آنها تاسیسات روشنایی یا سرمایش و گرمایش وجود دارد، کمااینکه این محصول در حوزه کنترل هر فرایند و سامانه ای فعالیت میکند. در مفهوم کلی، در سامانه «کنترل خانه هوشمند» هر ساختمانی که تأسیسات دارد، زیرمجموعه ما به حساب میآید.
این فعال حوزه فناوری درباره حجم اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم این شرکت گفت : حدود ۱۰ تا ۱۵ نفر به طور مستقیم با ما همکاری میکنند و از آنجا که اکثر موارد را برونسپاری میکنیم، اشتغالزایی غیرمستقیم فراوانی نیز داریم.