علامه مصباح نماد موفقیت طرح وحدت حوزه و دانشگاه
مدیر کل پشتیبانی امور فرهنگی وزارت علوم گفت: طرح ولایت موسسه امام خمینی(ره) که به همت علامه مصباح راه اندازی شد نماد وحدت حوزه و دانشگاه است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، مهدی بادپا روز چهارشنبه در همایش علمی و معنوی علامه مصباح یزدی در دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی مشهد مقدس افزود: ایشان موسسه امام خمینی(ره) را در سال ۱۳۷۴ راه اندازی و طرح ولایت را از سال ۱۳۷۵ اجرا کردند که امروز این طرح به رشد و بالندگی رسیده و یکی از نمادهای عینی وحدت حوزه و دانشگاه در کشور است.
وی از علامه مصباح به عنوان نماد بارز جهاد با آبرو نام برد و گفت: ایشان در دهه ۸۰ یک تنه با آبروی خویش جهاد کردند و در زمانی که فردی در دولت اصلاحات جرات نمی کرد در آن فضای سیاسی مخالفتی داشته باشد، ایشان هزینه داد و انحرافات را بیان و آموزشهای اسلامی را ارایه کرد.
مدیر کل پشتیبانی امور فرهنگی وزارت علوم ادامه داد: علامه مصباح فعالیتهای مبارزاتی نیز پیش از انقلاب داشت و با نهضت حضرت آیت الله خمینی (ره) همراه شد، نشریه حزب موتلفه اسلامی پیش از انقلاب توسط علامه مصباح بدون اینکه نامی از ایشان برده شود، تهیه و چاپ می شد.
آقای مهدی بادپا گفت: ایشان انحرافات دینی را رصد و با تمام وجود و بدون ملاحظه قیام می کردند.
او افزود: در زمانی که کمتر کسی جرات می کرد به سخنان مرحوم شریعتی ایرادی بگیرد، ایشان بی محابا نکات انحرافی سخنان مرحوم شریعتی را گوشزد می کردند، البته شهید بهشتی یا شهید مطهری در نحوه مواجهه با این موضوع رویکرد دیگری داشتند اما به این نکته واقف بودند که نمی توانند از کنار این انحرافات عبور کرد.
مدیر کل پشتیبانی امور فرهنگی وزارت علوم گفت: قیام علامه مصباح در برابر انحرافات دینی در دوره اصلاحات در سالهای ۷۶، ۷۷ و ۷۸ کم نظیر و انگشت شمار بود، در آن زمان کسی حاضر نمی شد که مخالفتی با دولت وقت داشته باشد اما علامه مصباح مسجد به مسجد و شهر به شهر رفتند و روشنگری کردند.
مهدی بادپا افزود: علامه مصباح مهمترین حامی دولت احمدی نژاد بود اما نخستین فردی هم بود که در مقابل انحرافات این دولت ایستاد و روشنگری کرد.
آیتالله محمدتقی مصباح یزدی مجتهد، بنیانگذار و رییس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، عضو مجلس خبرگان رهبری، عضو سابق شورای عالی انقلاب فرهنگی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، رییس سابق شورای عالی مجمع جهانی اهلبیت و یکی از استادان برجسته حوزه علمیه قم بود.
ایشان در فقه و اصول با بهره بردن از محضر استادانی چون آیات عظام بروجردی، اراکی، امام خمینی و بهجت در سن بیست و هفت سالگی به درجه اجتهاد رسید.
وی پس از تحمل بیماری عصر جمعه دوازدهم دی ۹۹، در سن ۸۶ سالگی دارفانی را وداع گفت.